Arda Turan'dan çok önemli açıklama

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, birbirinden önemli açıklamalarda bulundu

Arda Turan'dan çok önemli açıklama

Arda Turan için transfer iddiaları gündemden düşmezken menajer Ahmet Bulut'tan çok önemli açıklamalar geldi. Fenerbahçe'den resmi bir teklif gelmediği kaydeden Bulut, oyuncunun takımında kalacağını belirtti.

Beyaz Tv'ye konuşan Bulut, "Atletico Madrid, Arda Turan kalacak dedi. Bu açıklamayaı yaptıktan sonra bir şey söyleyecek halimiz yok. Arda'nın iki senelik mukavelesi var. Çok memnun orada. İyi bir sezon geçirdi. Sakat olmasına rağmen. Bu sene de Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar." sözlerini kullandı

Futbolda transfere her zaman açık kapı bırakan Bulut, "Sadece Arda için değil. Bu her futbolcu için geçerlidir. Çok cazip bir teklif gelir, kulüp de bunu değerlendirir. Onun için biz de kulüple beraber hareket etmek zorundayız. Kulüp 'satmıyorum' diyorsa olmaz tabi transfer..."

Galatasaray ya da Fenerbahçe'den teklif gelip gelmediği sorulurken, "Hayır gelmedi. Bizim kariyer planlamamamızda Arda'nın orada kalmasını eğer ayrılıyorsa da farklı bir ülkeye gitmesini doğru buluyorum. 8 milyon euro teklif gelmedi. Bunlar doğru değil. Kimseyle görüşmedim. Fenerbahçe ve Chelsea de değil. Eğer bir görüşme olursa bunu zaten saklayamazsınız. Çünkü kulübe resmi teklif olduğu zaman kulüp kendisi açıklar." dedi.

CEREZO GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE NE DEMİŞTİ?

"Ben kesin olarak Arda’nın Atletico ile devam edeceğini söyleyebilirim. Arda bizim oyuncumuzdur. Aysal'ın herhangi bir teklif olmadı. Arda için çok sayıda teklif var. Ama gerçek şu ki Arda, Atletico Madrid’de devam ediyor. Ama çok sayıda teklif olduğunu söyleyebilirim"


<< Önceki Haber Arda Turan'dan çok önemli açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER