Beşiktaş - Gaziantepspor maçına dair her şey

Beşiktaş - Gaziantepspor maçının analizi, istatistikleri, özeti ve fotoğrafları burada!

Beşiktaş - Gaziantepspor maçına dair her şey

Beşiktaş Süper Lig’de Gaziantepspor ile Oynadığı Son 8 Maçta Sadece 1 Kez Kazandı.
Süper Lig’de 2009-10 sezonundan beri Beşiktaş ile Gaziantepspor arasında oynanan maçlarda Beşiktaş sadece 1 kez kazandı. Bu sezon Gaziantepspor rakibini sahasında 3-2 yenerken deplasmanda da 1-1 berabere kaldı. Geçen sezon Beşiktaş evinde 3-2 galip gelmiş, Gaziantespor’un ev sahibi olduğu maç 0-0 berabere bitmişti. 2010-11 sezonunda yine Gaziantepspor’un ev sahibi olduğu maç 0-0 biterken İstanbul’da oynanan maç 1-1 berabere bitmişti. 2009-10 sezonunda İstanbul’da oynanan maç 0-0 berabere biterken Gaziantepspor sahasında 2-0 galip gelmişti. İki takım toplamda 54 kez lig maçında karşılaşırken 25 kez Beşiktaş, 11 kez Gaziantepspor kazandı  18 maç berabere sona erdi. 

Beşiktaş Süper Lig’in 2.Yarısında Sahasında Maç Kazanamadı. 
Beşiktaş Süper Lig’in 2.yarısında sahasında oynadığı 3 maçı da kazanamadı. Son 3 iç saha maçında İ.B.Belediyespor ve Karabükspor ile 2-2, Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş en son 17.haftada sahasında Kayserispor’u 3-1 yenmişti. Beşiktaş bu sezon sahasında oynadığı 12 maçta sadece 4 kez kazandı. Beşiktaş 7 beraberlik 1 yenilgi ile iç sahada 17 puan yitirdi. 

Beşiktaş Süper Lig’de Oynadığı Son 12 Maçta da Gol Yedi. 
Beşiktaş Süper Lig’de oynadığı son 12 maçta da kalesinde gol gördü. Son 12 haftada kalesinde 20 gol gören Beşiktaş en son 10.haftada 04.11.2012 tarihinde Mersin İdman Yurdu karşısında kalesini gole kapatmıştı. Beşiktaş geçen sezon Süper Lig’de kulüp rekorunu kırıp 18 maç üst üste gol yemişti. 


Allan McGregor Bu Sezon Süper Lig’de Kalesine Gelen İsabetli Şutların Gol Olma Oranı En Yüksek 2.Kalecisi Konumunda Bulunuyor.
Sezon başında Beşiktaş’a transfer olan İskoç kaleci Allan McGregor geride kalan dönemde 20 maçta görev yaptı. McGregor 20 maçta 78 isabetli şutla karşılaşırken kalesinde 29 gol gördü. McGregor’un bu sezon kalesine gelen şutların gol olma oranı %37 oldu. İskoç kaleci böylece Karabükspor kalecisi Tomic’in (%39) ardından bu alanda 2.sırada yer aldı. Bu alanda Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ve Galatasaray kalecisi Fernando Muslera %29, Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak %30 ortalama ile oynuyor.

Beşiktaş Son 6 Haftada Oynadığı Her Maçta Duran Toptan Gol Buldu. ( Hepsinde Savunma Oyuncuları Gol Attı.  5 Korner, 1 Serbest Atış )
Beşiktaş Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta da duran toptan (serbest atış, korner, frikik, penaltı) gol buldu. Son 6 haftada 5 kez korner atışından 1 kez serbest atıştan gol atan Beşiktaş takımında bu gollerin hepsini savunma oyuncuları gol kaydetti. Bu hafta korner atışından Ersan, geçen hafta korner atışında İbrahim Toraman, 20.hafta serbest atıştan İbrahim Toraman, 19.hafta kornerden Sivok, 18.haftada kornerden Sivok, 17.haftada kornerden Sivok gol buldu. Beşiktaş bu sezon 22 haftada duran toptan 16 gol buldu. Beşiktaş 2 kez penaltıdan, 1 kez frikikten, 5 kez serbest atıştan, 8 kez kornerden gol buldu.

Beşiktaş Bu Sezon Rakiplerinin Kırmızı Kart Gördüğü Maçları Kazanamadı.
Beşiktaş bu sezon rakiplerinin kırmızı kart gördüğü 3 maçı da kazanamadı. Galatasaray maçında Melo kırmızı kart görmüş 2-1 mağlup durumda bulunan Beşiktaş rakibine gol atamayıp sahadan yenik ayrılmıştı. Karabükspor karşısında 2-0 önde iken rakip 10 kişi kalmış ancak Beşiktaş 2 gol yiyip sahadan beraberlikle ayrılmıştı. Bu haftada Gaziantepspor 10 kişi kaldı ancak Beşiktaş 1 gol yiyip sahadan beraberlikle ayrıldı. 

Gaziantepspor Bu Sezon Dört Büyüklerle Oynadığı Maçlarda 8 Puan Topladı. 
Gaziantepspor bu sezon Süper Lig’de dört büyüklerle oynadığı maçlarda 8 puan topladı. Gaziantepspor sahasında Beşiktaş’ı 3-2, Trabzonspor’u 1-0 yenerken Beşiktaş ve Galatasaray ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Gaziantepspor bu sezon dört büyükler içinde sadece Fenerbahçe karşısında puan alamadı. Gaziantepspor deplasmanda rakibine 3-0, sahasında 2-1 mağlup oldu.  

Gaziantepspor Bu Sezon Deplasmanda 5 Gol Attı, 3 Tanesi Dört Büyüklere Karşı. 
Gaziantepspor bu sezon Süper Lig’de deplasmanda oynadığı 11 maçta 7 beraberlik 4 yenilgi aldı ve hiç kazanamadı. Gaziantepspor bu 11 maçta sadece 5 gol attı ve ligin dış sahada en az gol atan takımı iki takımından biri oldu. Bu sezon Gaziantepspor deplasmanda Bursaspor’a Ekrem Dağ, Kayserispor’a Cenk Tosun, Galatasaray’a İbricic, Beşiktaş ve Trabzonspor’a Rostand Dorde Kouemaha ile gol buldu.   

Ersan Gülüm Beşiktaş Forması Altında Süper Lig’de İlk Golünü Attı. ( Bu Sezon Ziraat Türkiye Kupası Maçında 1 Gol Atmıştı)
Ersan Gülüm Gaziantepspor maçında takımının tek golünü attı ve Beşiktaş forması altında Süper Lig’de ilk golünü attı. Ersan bu sezon 25.09.2012 tarihinde Ziraat Türkiye kupası maçında (144 gün önce) Niğde Belediyespor’a gol atmıştı.

<< Önceki Haber Beşiktaş - Gaziantepspor maçına dair her şey Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER