Beşiktaş, 10 numarayı getiriyor

Beşiktaş'ın uzun süredir aradığı 10 numarayı bugün İstanbul'a getirirken 3 futbolcusunu kiralık verme kararı aldı.

Beşiktaş, 10 numarayı getiriyor


Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Metalist Kharkiv oyuncusu Jose Sosa bugün İstanbul'a geliyor. 

Siyah Beyazlıların transfer etmek istediği Jose Sosa'yla ve kulübüyle anlaşma sağlandı ve oyuncu bugün saat 19.30'da İstanbul'da olacak uçağa biletini aldı. 

Sosa'nın 3 yıllık bir sözleşmeye imza atacağı ve resmi rakam olmamakla birlikte Beşiktaş'ın oyuncuya Metalist'e 3,5 ya da 4 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Oyuncuya da yıllık 1.6 milyon Euro dolayında bir ücret ödenecek. Linnes konusunda ise hala transferi sonlandıramayan Beşiktaş, bu oyuncunun alternatiflerini de aramaya başladı. Eğer bir anlaşma olmazsa Beşiktaş transferi Sosa ile kapatacak.

KARTAL'DA SICAK SAATLER
Filip Holosko'nun Çaykur Rizespor'a kiralanmasının ardından Eneramo, Gökhan Süzen ve Sezer Öztürk de kiralık olarak takımdan ayrılıyor.

Gökhan Süzen Gaziantepspor ile anlaşırken resmi imzayı yarın atacak. Gençlerbirliği ile şartlarda anlaşan Eneramo yarın Ankara'da Gençlerbirliği kulübü yetkilileri ile son bir görüşme yapacak ve bir yıl kiralık olarak başkent ekibi ile sözleşmeyi imzalayacak.

Takımda düşünülmeyen bir diğer futbolcu Sezer Öztürk, İstanbul Başakşehirspor ile imza aşamasına gelmiş durumda. Çok büyük bir aksilik olmaması durumunda Sezer'in de İstanbul Başakşehirspor'a yarın imza atması bekleniyor.

<< Önceki Haber Beşiktaş, 10 numarayı getiriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER