Beşiktaş Eneramo'nun sevincine çok şaşırdı

Kiralık verilen oyuncunun attığı golün ardından yakınları sahaya girmişti.

Beşiktaş Eneramo'nun sevincine çok şaşırdı

Kardemir Karabükspor maçında son dakika golüyle Şampiyonlar Ligi’ne gitme özlemine önemli bir darbe alan Beşiktaş'tan açıklama geldi.

Kardemir Karabükspor maçında son dakika golüyle Şampiyonlar Ligi’ne gitme özlemine önemli bir darbe alan Beşiktaş’ta, Asbaşkan Deniz Atalay, Eneramo’nun sözleşmesine, Beşiktaş’a karşı oynayamaz” maddesinin konmasının siyah-beyazlı kulübe yakışmayacağını söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün kiraya verdiği her futbolcunun rakip olmaları durumunda Beşiktaş’a karşı oynayabileceklerini savunan Atalay, “Yıllardır bu ülkede, kiralanan futbolcuların sözleşmelerine konulan bu madde hep eleştirildi. Ama şimdi neden konulmadı diye eleştiriliyoruz. Biz kiralayacağımız oyuncuyu bize karşı iyi oynayacak diye başka kulüplere vermeyecek miyiz? Böyle bir anlayış bana göre doğru değil. Futbolun doğasına aykırı” diye konuştu.

Neden bu sevinç? 

Eneramo’nun attığı golde, siyahi oyuncunun yakınlarının sahaya girmelerine anlam veremeyen Atalay, “Eneramo, Beşiktaş’a gol attığı için yakınları neden bu kadar sevindi anlamış değilim. Biz kendisini yedekte kalmasın belki seneye bize daha çok katkısı olur diye kiraya verdik. Üstelik bize karşı oynadı ve golünü de attı ama yakınları sahaya girip taklalar attı” ifadelerini kullandı.

Bu hafta oynayacakları maçı hatırlatan Atalay, “Beşiktaş bu sezon tüm maçlarını deplasmanda oynadı. Bu haftaki Kayserispor maçı, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda... Ama orası da bize deplasman gibi geliyor. Hal böyleyken bana göre Beşiktaş kötü bir sezon geçirmiyor. Eğer eski stadımız bu sene olsaydı, en az 6 puanımız daha olurdu. Bugün altı puan ligde bir çok dengeyi değiştirir” dedi. Eurosport 
<< Önceki Haber Beşiktaş Eneramo'nun sevincine çok şaşırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER