Bir Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı hikayesi!

Kasımpaşa'yı 3-1 yenen Fenerbahçe, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda, 3 maç sonra ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Bir Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı hikayesi!

Fenerbahçe, Kasımpaşa önünde 3 puana 3 golle ulaştı. Fenerb Kasımpaşa karşısında oldukça zorlandığı mücadelenin 2. dakikasında penaltı golüyle 1-0 geriye düşen, rakibine ancak 58 dakika sonra 60. dakikada Webo ile karşılık veren sarı-lacivertli ekip, 90. dakikada penaltıdan Emre Belözoğlu ile kaydettiği golle 2-1'lik üstünlüğü yakalayıp, 90 5. dakikada da Sow ile 3-1'lik skoru belirledi.
         
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 17. haftada Kardemir Karabükspor'a  3-1 yenilen, 18. haftada Sanica Boru Elazığspor ile 2-2 berabere kalan, 20. haftada da Sivasspor'a 2-1 mağlup olan ''Sarı Kanaryalar'', 23. hafta mücadelesinde zor da olsa kazanmasını bildi.
         
Fenerbahçe aldığı bu galibiyetle ligin 23. haftasında puanını 40'a yükseltti.

         
-Futbolcular tribünlerle şarkı söyledi-
         
Zorlu mücadelenin sona ermesiyle Fenerbahçeli futbolcular ve tribünler büyük bir sevinç yaşadı.
         
Saha ortasında bir araya gelip kenetlenen sarı-lacivertli futbolcular, birlikte büyük sevinç yaşadılar. Futbolcular daha sonra tribünlere giderek, taraftarlarla birlikte şarkı söylediler.
         
-Oyuncu değişiklikleriyle gelen gol-
         
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kasımpaşa karşısında 56. dakikada Cristian'ı, 59. dakikada da Sow'u oyuna dahil ederken, 60. dakikada istediği golü buldu.
         
Maçın 2. dakikasında yediği penaltı golünden sonra rakip kaledeki gol  arayışları sonuç vermeyen sarı-lacivertli ekip, ikinci yarıya da aynı 11 ile  başlarken, Kocaman 56. dakikada Mehmet Topal'ın yerine Cristian'ı, 59. dakikada da Stoch'un yerine Sow'u oyuna dahil edip forvet arkasında görevlendirerek, hücuma hareketlilik getirdi.
         
Fenerbahçe iki değişikliğin ardından 60. dakikada Webo'nun kafa golüyle, maçta 1-1'lik eşitliği sağladı.
         
-Webo ligdeki 12. golünü attı-
         
Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu Webo, Süper Lig'de bu sezon 12. golünü attı.
         
Sezonun ilk yarısında İstanbul Büyükşehir Belediyespor formasıyla 9 gol kaydeden Webo, sarı-lacivertli formayla 3. kez golle buluştu.
         
Webo, 20. haftada Fenerbahçe'nin 2-1 yenildiği Sivasspor maçında ve 21. haftada deplasmanda 1-0 kazandığı Mersin İdmanyurdu maçında da 1'er gol atmıştı.
         
Sarı-lacivertli futbolcu, bu sezon iki farklı takımın formasıyla Kasımpaşa'nın filelerini 2. kez havalandırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da sezonun ilk yarısında Kasımpaşa'yı 2-0 yendikleri maçta takımı adına bir penaltı golüne imza atan Webo, Fenerbahçe formasıyla da golle buluştu.
         
Fenerbahçe'de Sow, Kasımpaşa karşısında attığı golle bu sezon ligdeki gol sayısını 10'a yükseltti.
         
-Isaksson kalesinden çıktı, Kasımpaşa 3. golü yedi-
         
Maçın 90 5. dakikası oynanırken kalesinden çıkarak takımının son hücumuna katılan kaleci Isaksson'un ceza alanı önünde kaptırdığı topun ardından, Fenerbahçe'nin maçtaki 3. golü geldi.
         
Isaksson'un topu kaptırmasının ardından Emre'nin sağ kanatta hareketlenen Sow'a gönderdiği meşin yuvarlağı, bu futbolcu uzak mesafeden yerden vuruşla boş kaleye göndererek, sarı-lacivertli ekibi mücadelede 3-1 öne geçirdi.
         
-Kadıköy'de hakeme tepki-
         
Fenerbahçe tribünleri maçın hakemi Hüseyin Sabancı'ya tepki gösterdi.
         
Maçta birçok pozisyonda hakeme tepkili olan Fenerbahçeli taraftarlar, son dakikalardaki bazı pozisyonlardan sonra ''Futbolun katili Türk hakemleri'' şeklinde tempo tuttu.

<< Önceki Haber Bir Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı hikayesi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER