Cesare Prandelli imzayı attı

Galatasaray, İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Cesare Prandelli imzayı attı

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli kendisini Sarı-Kırmızlılara 2 yıllığına bağlayan sözleşmeye imza attı. Türk Telekom Arena'da düzenlenen imza töreninde konuşan Prandelli "4.yıldızı istiyoruz" dedi.

İşte Prandelli'nin konuşmasından satır başları;

- Mancini İstanbul'a geldiğinde takım 8.sıradaydı ikincilikle kapattı oldukça iyi bir grafik sergiledi. Asıl önemli olan önümüzdeki sene şampiyon olacak takım formasyonunu sağlamaktır.

- En başında sistemle başlarsak 4 defans 3 orta saha planlıyorum. Asıl benim için önemli olan sporcuların oyun özellikleri ve karakter yapılarıyla sitemi sizler de ilerleyen zamanlarda göreceksiniz. 

- Galatasaray'da bir karar verilecekse bir takım olarak verilecektir konulacak kurallar herkesi kapsayacaktır. 

- Sneijder'i Dünya Kupası’nda keyifle izledik bence Hollanda'nın ve Galatasaray'ın en önemli oyuncularından.

- Burada oluşturulması gereken zihniyet 4. yıldızı istiyoruz ve şampiyonlar ligi'nde ilerlemek istiyoruz.

- Dünya Kupası biterken aklımda bir takım yoktu. Ama arkasından başkanla bir araya geldik gördüm ki sportif başarıya aç bir takım var ve hiçbir tercihi düşünmeden Galatasaray'a evet dedim.

AYSAL: GALATASARAY TÜRKİYE'NİN BATIYA AÇILAN KAPISIDIR

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ise "Galatasaray Türkiye'nin batıya açılan penceresi olduğu kadar, batının da Türkiye'ye açılan penceresidir. Galatasaray her sene başarıya doymayan çalışmalarıyla hedefini büyüten bir kulüptür. Bugünkü anlaşmamızın temelinde 4. yıldızın dışında geniş bir vizyon ve hedef mevcuttur. Galatasaray, 100 seneyi aşkın tarihiyle hedefini her zaman yüksek tutan bir kulüptür" ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Cesare Prandelli imzayı attı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER