Fenerbahçe - Salzburg maçında dört gol var! Maçın Sonucu

Fenerbahçe ile Red Bull Salzburg, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçında karşılaştı. Maçın skoru: Fenerbahçe 3-1 Salzburg..

Fenerbahçe - Salzburg maçında dört gol var! Maçın Sonucu

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Avusturya temsilcisi Red Bull Salzburg ile karşılaştı.  Fenerbahçe rakibini 3-1 mağlup ederek bir play-off turuna yükseldi. 
MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Red Bull Salzburg 3. dakikada Jonathan Soriano'nun attığı gol ile 1-0 öne geçti. Kampl sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine yerden pasını verdi veJonathan Soriano gelişine vurarak topu ağlara gönderdi.

-Fenerbahçe 8. dakikada Meireles'in attığı mükemmel füze ile 1-1'lik beraberliği sağladı. Sow sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Kuyt dışarıya doğru kafayla indirdi, Meireles ceza sahası dışından gelişine sert vurdu ve top 90 diye tabir edilen köşeden ağlarla buluştu.

-Fenerbahçe 16. dakikada Sow'un attığı gol ile 2-1 öne geçti. Kuyt sol kanattan ceza sahası içine arapasını verdi, Sow topu aldı, dönerek köşeye sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Fenerbahçe 34. dakikada Webo'nun attığı golle durumu 3-1 yaptı. Sow ceza sahası içine arapasını verdi, Webo savunmanın arasından sıyrılarak topla buluştu, kaleciyle karşı karşıya aşırtma vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

Maçın skoru: Fenerbahçe 3-1 Salzburg...

-------------------------------------------------------------------------------------------

Fenerbahçe kalede Volkan, savunmada; Mehmet Topuz, Bruno Alves, Yobo, Kadlec orta sahada; Cristian, Mehmet Topal, Meireles forvette ise Sow, Webo ve Kuyt 11'i ile sahaya çıktı.

Red Bull Salzburg ise karşılaşmaya kalede Gulacsi, savunmada; Ulmer, Hinteregger, Ramalho, Klein orta sahada; Mane, Ilsanker, Kampl, Meilinger forvette ise Alan, Jonathan 11'i ile sahaya çıktı.



<< Önceki Haber Fenerbahçe - Salzburg maçında dört gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER