Fenerbahçe Kayserispor maçından notlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, as futbolcularınıdinlendirmek için rotasyona gidip, ligde az süre alan futbolculara görev verdi.

Fenerbahçe Kayserispor maçından notlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman,  Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile yaptıkları mücadelede as futbolcularını  dinlendirmek için rotasyona gidip, ligde az süre alan futbolcularına görev  verdi.
         
Kocaman, UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında 2 Mayıs Perşembe günü  deplasmanda Benfica ile önemli bir maç yapacak takımının önemli isimleri, kaleci  Volkan Demirel, Sow, Kuyt ve Gökhan Gönül'ü yedekler arasında tutup, Yobo, Egemen  Korkmaz, Ziegler ve Salih Uçan'ı Kayserispor mücadelesinin 18 kişilik kadrosuna  almadı.
         
Bu akşamki mücadelede kaleyi Mert Günok korurken, savunmada Orhan Şam,  Bekir İrtegün, Serdar Kesimal ve Hasan Ali Kaldırım görev yaptı. Orta alan  Krasic, Mehmet Topal, Cristian, Mehmet Topuz, Stoch'dan oluşurken forvette de  Webo 11'de yer aldı.
         
Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Meireles ve sakatlığının ardından henüz  tam hazır olmayan Emre Belözoğlu ile Semih Şentürk ve Sezer Öztürk de kadroda  bulunmadılar.
         
5 futbolcu haftalar sonra ligde 11'e girdi
         
Fenerbahçe'de kaleci Mert Günok, Krasic, Serdar Kesimal, Orhan Şam ve  Stoch, teknik direktör Kocaman'ın as futbolcuları dinlendirmesiyle, haftalar  sonra bir lig maçında ilk 11'de yer buldular.
         
Kaleci Mert, ligin 3. haftasındaki Sivasspor, Krasic ve Serdar Kesimal  18. haftadaki Sanica Boru Elazığspor, Orhan Şam 19. haftadaki Gaziantepspor ve  Stoch da 23. haftadaki Kasımpaşa mücadelesinin ardından, Kayserispor karşısında  11'e girebildi.
         
Notlar
         
-Fenerbahçeli taraftarlar stadın tamamına yakınını doldurarak,  takımlarına Kayserispor maçı için destek verdi.
-Kayserispor'u, misafir seyirci tribününde bulunan az sayıda taraftarı  destekledi.
-Tribünler özellikle haftalar sonra 11'de gördükleri bazı futbolculara  yaptıkları tezahüratlarla destek verdiler.
-Sarı-lacivertliler, takımlarının UEFA Avrupa Ligi'ndeki iddiasını  güçlendirmesinin ardından tribünlerde söylenmeye başlanan "Gidiyoruz Amsterdam'a"  tezahüratını Kayserispor karşısında da söyledi.
-Fenerbahçeli oyuncular, Fenerbahçe Kulübü önderliğinde yürütülen "Rüya  Bir Gün" projesinin pankartını taşıyarak sahaya çıktı.
-Sosyal sorumluluk projesi "Rüya Bir Gün" kapsamında maçı izlemek için  stada getirilen, bir özel eğitim merkezinde öğrenim gören down sendromlu çocuklar  iki takım futbolcularıyla seremoniye çıktılar.
-Fenerbahçe'de çok sayıda as futbolcunun mücadelenin kadrosunda yer  almaması nedeniyle Cristian takımının kaptanı olarak sahaya çıktı.
<< Önceki Haber Fenerbahçe Kayserispor maçından notlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER