Fenerbahçe Stadı'nda Hababam rüzgarı!

Fenerbahçe Stadı'nda "Hababam Sınıfı" rüzgarı esti. Tıpkı eski günlerde, o filmde olduğu gibi..

Fenerbahçe Stadı'nda Hababam rüzgarı!

Türk sinemasının başyapıtlarından "Hababam Sınıfı" filminin oyuncuları, sarı-lacivertli kulübün davetlisi olarak Fenerbahçe-Kayseri Erciyesspor mücadelesini izledi. Fenerbahçe'nin ilk golünden sonra da futbolcular tek ayak üzerinde hababam gol sevinci yaşadı..



Sarı-lacivertli taraftarların tribün organizasyonlarına konu ettiği, maçlarda stat hoparlörlerinden müziği çalınan "Hababam Sınıfı"nın aktörleri, karşılaşma öncesi Fenerbahçe Kulübü'nün Todori Tesisleri'nde yemekte bir araya geldi.

Aralarında "Güdük Necmi" lakaplı Halit Akçatepe, "Hayta İsmail" lakaplı Ahmet Arıman ve "Bacaksız" lakaplı Tuncay Akça'nın da yer aldığı oyuncu grubu, karşılaşma için tribündeki yerlerini almadan önce saha kenarında taraftarları selamladı. Bu sırada stat hoparlörlerinden filmin unutulmaz müziği çalındı ve skor ekranında da filmin görüntüleri yer aldı.

Oyuncu grubu sahaya sarı ve lacivert renklerden oluşan karton şapkalarla çıkarken, tribünlerdeki taraftarlar da dağıtılan bu şapkaları taktı.

Türk Telekom kale arkası tribüne "Hababam güm güm güm" yazılı pankart asılırken, tribünler de bu tezahüratla tempo tuttu.



HABABAM GOL SEVİNCİ


Öte yandan Fenerbahçe’li futbolcular 33. dakikada Kuyt’ın attığı muhteşem golün ardından çalan Hababam Sınıfı müziği ile sevinirken futbolcular ilginç bir gol sevinci gerçekleştirdiler. 

Fenerbahçe maçına gittikleri için unutulmaz filmde Mahmut Hoca tarafından tek ayak üstünde bekletilen Hababam Sınıfı öğrencilerine gönderme yapan kaptan Emre önderliğindeki Fenerbahçeli futbolcular Hababam Sınıfı’nın oturduğu tribünün önüne gelerek tek ayak üstünde durdular ve unutulmaz filmin unutulmaz sahnesine gönderme yaptılar… 


<< Önceki Haber Fenerbahçe Stadı'nda Hababam rüzgarı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER