Fenerbahçe'de Emenike rüzgarı esecek

Emenike, kendisini Cardozo'ya tercih eden Ersun Yanal'a teşekkür etti.

Fenerbahçe'de Emenike rüzgarı esecek

F.Bahçe'nin 13 milyon euro'ya bir kez daha renklerine kattığı Emmanuel Emenike, idmanlarda müthiş bir gayretle çalışıyor. Fotomaç'ın haberine göre; Hiç acemilik çekmeyen, takımın 40 yıllık parçası gibi hareket eden Nijeryalı yıldızın azmi, takımdaki tüm arkadaşları tarafından tekdirle izlenirken, teknik direktör Ersun Yanal da yıldızının hakkını veriyor.


Emenike'nin bu istekli hali onu Torku Konya maçının ilk 11'i için şanslı kılıyor. Kuyt'ın milli takımından sakat dönmesi de yıldız futbolcuyu ilk 11 için şanslı kılan bir diğer etken. Konya'da Kuyt'ın yerine Emenike'yi oynatmayı planlayan Yanal, dün oyuncusuyla özel bir görüşme yaparak, kendisinden beklentilerini sıraladı.

En büyük kozumsun

Yanal, "Unutma ki seni bu takıma en çok isteyen benim. Oscar Cardozo'yu da alabilirdik ama seni tercih ettik. Sana olan inancımı boşa çıkartamayacağından eminim. Çalışmalarını ve gayretini takdir ediyorum, hep böyle devam etmelisin. Konya'da en büyük kozum sen olacaksın. Haydi göster kendini" dedi.

Yüzde yüz hazırım

Emenike'nin de iyi düşünceleri ve kendisine güveni nedeniyle hocasına teşekkür ettiği ve takımın değişmez parçası olacağına dair söz verdiği öğrenilirken, "Fenerbahçe için varımı yoğumu ortaya koyacağımdan şüpheniz olmasın. Fizik olarak yüzde yüz hazır durumdayım. Beni her maçta ilk 11'e yazabilirsiniz" dedi.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de Emenike rüzgarı esecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER