Fenerbahçe'ye dönen Ziegler'den itiraf gibi açıklama

''Galatasaray ve Beşiktaş benimle ilgilendi. Temasa geçtik ama somut bir şey olmadı''

Fenerbahçe'ye dönen Ziegler'den itiraf gibi açıklama

Fenerbahçe'nin İtalya'nın Juventus  kulübünden sezon sonuna kadar kiraladığı İsviçreli futbolcu Reto Ziegler, ''Benim  her zaman ruhum ve kalbim Fenerbahçe'deydi. Yuvama döndüğüm için mutluyum''  dedi.
        
 Liv Hospital'daki sağlık kontrolünün ardından düzenlenen basın  toplantısında konuşan Ziegler, sarı-lacivertli takıma dönmesini sağlayan  Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman'a  teşekkür ederek, şunları söyledi:
         
''Çok açık ve dürüst şekilde bir şey söyleyeceğim. Benim her zaman ruhum  ve kalbim Fenerbahçe'deydi. Yuvama döndüğüm için mutluyum. Ruhum ve kalbim  Fenerbahçe'de kalmıştı. Önümüzde ciddi bir süreç var ve 3 kulvarda da başarıya  ulaşmak için çok kaliteli bir kadroya sahibiz. Bu kaliteli kadroya benle birlikte  Emre ve Webo da dahil oldu. Bütün bu takviyelerle daha güçlü bir Fenerbahçe  olacak.''
         
  -''Galatasaray ve Beşiktaş benimle ilgilendi''-
         
         
Transfer dönemlerinde adı Galatasaray ve Beşiktaş'la da anılan Ziegler,  iki kulübün de kendisiyle ilgilendiğini, ancak somut bir gelişme yaşanmadığını  kaydetti.
         
İsviçreli futbolcu, ''Galatasaray ve Beşiktaş benimle ilgilendi. Temasa  geçtik ama somut bir şey olmadı. Ben profesyonel bir futbolcuyum, gerçekten somut  bir şey olsaydı ne olurdu bilemiyorum. Fenerbahçe'ye döndüğüm için mutluyum. Uzun  yıllar bu forma altında oynamak istiyorum'' diye konuştu.
         
Geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını ve bu sene mutlu sona  ulaşmak istediklerini aktaran İsviçreli oyuncu, ''Bu sene rakibimize ve  yaptıkları transferlere saygı duyuyoruz. Çok fazla rakibimizle de ilgilenmek  istemiyorum. Çünkü, bizim çok ciddi bir kadromuz var. Geçen sezon sonuna kadar  gösterdiğimiz azmi göstererek sonuna kadar şampiyonluk yarışını kovalayacağız''  ifadelerini kullandı.
         
 -''Hocamız en doğru kararı verir''-
         
         
Takım içinde kendisiyle aynı pozisyonda oynayan Hasan Ali Kaldırım ile  gireceği forma rekabetine de değinen Ziegler, ''Rusya'da Lokomotiv Moskova  takımıyla çok sert bir hazırlık kampı geçirdim. 27 yaşındayım ve kariyerimin en  verimli dönemindeyim. Bütün futbolcular Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele  ediyor. Hocamız takım için en doğru karar hangisiyse onu verecek. Takıma yararlı  olmak için gerekli gayreti göstermeye çalışacağım'' şeklinde konuştu.
        
 İsviçreli futbolcu, son olarak sarı-lacivertli taraftara da mesaj  göndererek, ''Taraftarımızı çok özledim. Pazar günü Sivasspor maçında  taraftarlarımızla karşılaşacağım için çok heyecanlıyım. Taraftarımızın desteğini  her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Büyük Fenerbahçe taraftarı takımın yanında  olursa başarılı oluruz. Onlar stadı doldurursa şampiyon olabiliriz. Forma  numarası olarak 33'ü seçtim. Çünkü 3 numaralı rakam uğurlu benim için. Şu an 3  numara dolu olduğu için 33 numaralı formayı giyeceğim'' diyerek sözlerini  tamamladı.
         
     
<< Önceki Haber Fenerbahçe'ye dönen Ziegler'den itiraf gibi açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER