Galatasaray - Mersin İdman Yurdu maçına dair her şey

Galatasaray - Mersin İdman Yurdu maçının özel istatistikleri, analizleri, fotoğrafları ve özeti burada!

Galatasaray - Mersin İdman Yurdu maçına dair her şey

Galatasaray Bu Sezon Avrupa Kupası Maçlarının Ertesinde Lig Maçı Kaybetmedi. ( 7 Galibiyet 2 Beraberlik )
Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Ligi maçlarının dönüşünde lig maçı kaybetmedi. Oynanan 9 maçın 7 tanesini kazanan Galatasaray 2 maçta berabere kalıp puan yitirdi. Manchester United deplasmanın ardından Akhisar Belediyespor’u 3-0 yenen Galatasaray, Braga’ya sahasında 2-0 kaybettikten sonra Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray sahasında Cluj beraberliğinin ardından Kayserispor’u 3-0 yenmiş, deplasmanda Cluj galibiyetinin ardından Mersin İ.Yurdu ile 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray, Manchester United galibiyetinin ardından deplasmanda S.B.Elazığspor’u 1-0 ve Braga galibiyetinin ardından Sivasspor’u deplasmanda 3-1 mağlup etti. Galatasaray sahasında Schalke 04 karşısında 1-1 berabere kaldıktan sonra lig maçında Orduspor’u 4-2, deplasmanda 3-2 yendikten sonra Kayserispor’u 3-1 yendi. Galatasaray deplasmanda kaybettiği Real Madrid maçında sonra sahasında Mersin İdman Yurdu karşısında 3-1 galip geldi. 

Galatasaray Süper Lig’de Bu Sezon 5.Kez Kırmızı Kart Gördü.
Galatasaray Süper Lig’de bu sezon oynadığı 28.maçta 5.kez kırmızı kart gördü. Felipe Melo Beşiktaş ve Gaziantepspor maçlarında, kaleci Muslera S.B.Elazığspor maçında, Gökhan Zan Gençlerbirliği maçında ve Dany Mersin İdman Yurdu maçında kırmızı kart gördü.  Galatasaray geçen sezonda Süper Lig’de 40 maçta 8 kez kırmızı kart görmüştü. 

Galatasaray Süper Lig’de Bu Sezon Şutları En Çok Direkten Dönen Takım.
Süper Lig’de bu sezon oynadığı 28 maçta Galatasaray’ın 15 şutu direkten döndü. Galatasaray böylece bu sezon şutları en çok direkten takım oldu. Galatasaray’ın bu hafta oynadığı Mersin İdman Yurdu maçında da Burak Yılmaz’ın 2 şutu direkten döndü. 













Didier Drogba Süper Lig’de 3.Golünü Attı. 
Galatasaray’ın devre arasında transfer ettiği Didier Drogba, Süper Lig’de 3.golünü Mersin İdman Yurdu karşısında attı. Didier Drogba ilk golünü de Akhisar Belediyespor deplasmanında atmıştı. Drogba geride kalan dönemde 9 resmi maça çıkarken 3 gol attı, 2 asist yaptı ayrıca 2 kez de kendisine yapılan fauller sonucu penaltı kararı çıktı.

Süleyman Abay Bu Sezon Süper Lig’de 12 Karşılaşmada Görev Yaptı. ( Deplasman Takımları Hiç Kazanamadı, Ev Sahibi Takımların En Çok Kazandığı Hakem )
Süleyman Abay bu sezon Süper Lig’de 12 karşılaşmada görev yaptı. Bu 12 karşılaşmada deplasman takımları hiç kazanamazken ev sahibi takımlar 11 galibiyet 1 beraberlik aldı. Bu sezon Süper Lig’de ev sahibi takımların en çok kazandığı hakem Süleyman Abay oldu. Bu sezon 3.haftada oynanan Gaziantepspor – Trabzonspor 1-0, 5.haftada oynanan Kayserispor – Eskişehirspor 3-2, 11.haftada oynanan Trabzonspor – Akhisar Belediyespor 3-1, 13. Haftada oynanan Mersin İdman Yurdu – Karabükspor 2-1, 15.haftada oynanan Fenerbahçe – İ.B.Belediyespor 2-1, 18.haftada oynanan Akhisar Belediyespor – Eskişehirspor 1-1, 21. Haftada oynanan Sivasspor – Trabzonspor 2-0, 22. Haftada oynanan Gençlerbirliği – Mersin İdman Yurdu 3-1, 24. Haftada oynanan M.P.Antalyaspor – Gaziantepspor 5-2, 26. Haftada oynanan Gençlerbirliği –Karabükspor 2-1, 27. Haftada Trabzonspor – M.P.Antalyaspor 2-0 ve 28.haftada Galatasaray-Mersin İdman Yurdu 3-1 karşılaşmasında görev alan Süleyman Abay 6 kırmızı kart gösterirken 5 kez penaltı kararı verdi. 

Süleyman Abay Süper Lig’de 4 Sezon Sonra Galatasaray Maçında Görev Yaptı. ( Bu Haftadan Önce En Son 2008-09 Sezonunda Galatasaray–Hacettepe Karşılaşmasını Yönetmişti.)
Süleyman Abay bu hafta oynanan Galatasaray-Mersin İdman Yurdu maçında görev yaptı. Süleyman Abya böylece 4 sezon sonra Süper Lig’de Galatasaray’ın maçında görev yapmış oldu. Abay en son 2008-09 sezonu 13.haftasında Galatasaray-Hacettepe SK arasında oynanan maçta görev yapmış ve Galatasaray’ın 3-1 kazandığı maçta sarı-kırmızılı takım lehine 1 penaltı kararı vermişti. 

Felipe Melo Bu Sezon Süper Lig’de İlk Golünü Attı.
Galaatsaray’ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo bu sezon Süper Lig’de ilk golünü Mersin İdman Yurdu karşısında attı. Melo penaltıdan topu filelere gönderirken geçen sezon Süper Lig’de 12 gol kaydetmişti. 

Galatasaray Süper Lig’de Bu Sezon 3.Kez Penaltı Kullandı.
Galatasaray Süper Lig’de bu sezon geride kalan 28 haftada 3.kez penaltı kullandı. Galatasaray 3 penaltıdan 2 tanesini gole çevirirken Süper Lig’de kullanılan 3 penaltıyı da 3 farklı isim kullandı. Felipe Melo ve Selçuk İnan penaltıları gole çevirirken Drogba kaçırmıştı. 

Galatasaray Lig Tarihi Boyunca Sahasında Mersin İdman Yurdu’na Yenilmedi. 
Galatasaray lig tarihi boyunca sahasında Mersin İdman Yurdu karşısında yenilmedi. Oynanan 13 maçta 10 kez kazanan Galatasaray 3 kez de beraberlik aldı. Toplamda iki takım 24 kez karşılaşırken 13 kez Galatasaray galip geldi 10 maç berabere bitti, 3 kez Mersin İdman Yurdu sahadan galip ayrıldı. 

Mersin İdman Yurdu Son 9 Maçında Sadece 2 Puan Aldı.
Süper Lig’in 19.haftasında sahasında Sivasspor’u 3-0 yenen Mersin İdman Yurdu daha sonra galibiyet alamadı. Son 9 haftada sadece 2 beraberlik alan diğer maçlarını kaybeden Mersin İdman Yurdu 7 gol atıp 17 gol yedi.

Mersin İdman Yurdu, Süper Lig’de Bu Sezon Deplasmanda Galibiyet Alamadı.  ( Deplasmanda Ligin En Başarısız Takımı )
Mersin İdman Yurdu bu sezon deplasmanda oynadığı 15 maçta 5 beraberlik 10 yenilgi aldı ve hiç kazanamadı. Mersin İdman Yurdu 5 puanla bu sezon deplasmanda en başarısız takım oldu. Son deplasman galibiyetini geçen sezon 28.haftada Trabzonspor karşısında 3-2’lik skorla elde eden Mersin İdman Yurdu daha sonra Süper Lig’de deplasmanda oynadığı 18 maçta 5 beraberlik 13 yenilgi aldı ve galip gelemedi.


<< Önceki Haber Galatasaray - Mersin İdman Yurdu maçına dair her şey Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER