Galatasaray - Orduspor maçı ne zaman?

Galatasaray ile Orduspor, Süper Lig 23. hafta kapanış maçı ne zaman (saat kaçta) oynanacak?

Galatasaray - Orduspor maçı ne zaman?

Süper Lig'de 23. haftanın kapanış maçında, Galatasaray ile Orduspor, TT Arena Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Bu akşam saat 20:00'da başlayacak maçı, hakem Serkan Çınar yönetecek.

Galatasaray Lig Tarihi Boyunca Sahasında Orduspor’a Hiç Yenilmedi. ( 10 Maçta 8 Galibiyet 2 Beraberlik) 
Galatasaray lig tarihi boyunca Orduspor ile sahasında oynadığı 10 maçta da yenilmedi. Oynanan 10 maçta 8 kez Galatasaray kazanırken 2 maç berabere bitti. Galatasaray son 7 iç saha maçında Orduspor’u yenerken toplamda oynanan 21 maçta 11 kez galip geldi. Orduspor 1983-84 sezonunda sahasında Galatasaray’ı 3-0, bu sezonda 2-0 yenerken diğer 8 maç berabere sona erdi. 

Süper Lig’de En Son Hakan Şükür Üst Üste Gol Krallığı Yaşamıştı. ( 1996-97, 1997-98, 1998-99)
Süper Lig’de geçen sezon Burak Yılmaz 33 golle gol kralı olmuştu. Burak Yılmaz bu sezonda 22.hafta sonunda gol krallığı sıralamasında üç rakibiyle birlikte (Umut Bulut, Uche, Bobo) ilk sırada bulunuyor. Burak Yılmaz sezon sonunda gol kralı olursa 15 sezon sonra üst üste gol kralı olan ilk oyuncu olacak. Süper Lig’de en son yine Galatasaray takımından Hakan Şükür üst üste gol kralı olmuştu. Hakan Şükür 1996-97, 1997-98 ve 1998-99 sezonlarında gol kralı olmuştu. Lig tarihinde Hakan Şükür, Tanju Çolak, Selçuk Yula, Ertan Adatepe ve Metin Oktay üst üste gol krallığı yaşadı.  

Burak Yılmaz Son 3 Resmi Maçında 4 Gol Attı.
Burak Yılmaz ligin 19. ve 20.haftasında oynamadıktan sonra 21.haftada M.P.Antalyaspor karşısında yeniden forma giymişti. Burak Yılmaz bu maçla birlikte oynadığı son 3 maçta 4 gol attı. M.P.Antalyaspor karşısında 2 gol atan Burak Yılmaz, Akhisar Belediyespor maçında 1 gol attı 1 asist yaptı. Burak Yılmaz hafta içi oynanan Schalke 04 maçında da takımının tek golünü atan oyuncu oldu. 

Galatasaray Bu Sezon Avrupa Kupası Maçlarının Ertesinde Lig Maçı Kaybetmedi. ( 4 Galibiyet 2 Beraberlik )
Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Ligi maçlarının dönüşünde lig maçı kaybetmedi. Oynanan 6 maçın 4 tanesini kazanan Galatasaray 2 maçta berabere kalıp puan yitirdi. Manchester United deplasmanın ardından Akhisar Belediyespor’u 3-0 yenen Galatasaray, Braga’ya sahasında 2-0 kaybettikten sonra Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray sahasında Cluj beraberliğinin ardından Kayserispor’u 3-0 yenmiş, deplasmanda Cluj galibiyetinin ardından Mersin İ.Yurdu ile 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray, Manchester United galibiyetinin ardından deplasmanda S.B.Elazığspor’u 1-0 ve Braga galibiyetinin ardından Sivasspor’u deplasmanda 3-1 mağlup etti.

Orduspor Bu Sezon Deplasmanda Maç Kazanamadı. ( 7 Beraberlik 4 Yenilgi )
Orduspor bu sezon Süper Lig’de deplasmanda oynadığı 11 maçı da kazanamadı. Deplasmanda 7 beraberlik 4 yenilgi alan Orduspor 5 gol atıp 11 gol yedi. Hector Cuper döneminde deplasmanda 1. lig maçına çıkan Orduspor 1 galibiyet 10 beraberlik 8 yenilgi aldı. 

Orduspor Süper Lig’in En Çok Berabere Kalan Takımı. 
Orduspor Süper Lig’in 22.haftası geride kalırken en çok berabere kalan takım oldu. Orduspor oynadığı 22 maçın 11 tanesinde berabere kalırken sahasında 4 kez, deplasmanda 7 kez mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Orduspor son 12 Süper Lig maçında sadece 1 kez kazanırken 6 kez beraberlik yaşadı. 

<< Önceki Haber Galatasaray - Orduspor maçı ne zaman? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER