Galatasaray'da 6 isime kesik

Fatih Terim 6 ismi kampa götürmedi!

Galatasaray'da 6 isime kesik

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürmek için İngiltere'ye gitti. Teknik Direktör Fatih Terim, Yiğit Gökoğlan, Sercan Yıldırım, Ufuk Ceylan, Mehmet Batdal, Emmanuel Culio ve Furkan Özçal'ı kamp kadrosuna dahil etmedi.

Yeni sezon hazırlık çalışmalarına 1 Temmuz'da İstanbul'da başlayan Galatasaray, birinci etap kamp çalışmaları için bugün İngiltere'nin Birmingham kentine gitti. Sarı-kırmızılılar, İstanbul Atatürk Havaalanı'ndan kalkan özel bir uçakla yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüreceği İngiltere'ye uçtu.

Galatasaray Kulübü'nün kafilesinde yer almayan Wesley Sneijder, Didier Drogba, Aurelien Chedjou ve Fernando Muslera'nın İngiltere'de takıma katılacağı belirtildi. Gözündeki rahatsızlığın devam etmesi nedeniyle Semih Kaya da kadroda yer almadı.

Galatasaray kafilesinde şu futbolcular yer alıyor:


Teknik Direktör Fatih Terim, Yiğit Gökoğlan, Sercan Yıldırım, Ufuk Ceylan, Mehmet Batdal, Emmanuel Culio ve Furkan Özçal'ı kamp kadrosuna dahil etmedi. THY'den kiralanan uçakla Birmingham'a giden sarı-kırmızılı takım, burada İngiltere Futbol Federasyonu'na ait St. George's Park Futbol Merkezi'nde kampa girecek ve hazırlık çalışmalarına burada devam edecek.

HAZIRLIK MAÇLARI

Galatasaray, 13 Temmuz'da Shrewsburg Town, 16 Temmuz'da ise Notts County takımlarıyla karşı karşıya gelecek. Notts County maçının ardından aynı gece İstanbul'a dönecek olan Galatasaray, 21 Temmuz Pazar günü ise İzmir'de, daha sonra belli olacak bir rakiple özel karşılaşma oynayacak. İzmir'den 22 Temmuz Pazartesi günü ikinci dönem hazırlık kampı için Slovenya'nın Bled kentine geçecek olan sarı-kırmızılı ekip, 28 Temmuz Pazar gününe kadar burada kalacak ve kampın son günü de bir hazırlık maçı yapacak.

EMIRATES CUP

Galatasaray, yeni sezon öncesindeki son hazırlık kampı için 2 Ağustos Cuma günü İngiltere'nin başkenti Londra'ya geçerek, Arsenal'in ev sahipliğindeki Emirates Kupası'na katılacak ve burada 3 Ağustos Cumartesi günü Porto'yla, 4 Ağustos Pazar günü de Arsenal'le karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, Arsenal maçının ardından İstanbul'a dönerek Fenerbahçe ile 11 Ağustos Pazar günü oynayacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarına başlayacak.
<< Önceki Haber Galatasaray'da 6 isime kesik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER