Galatasaray'da 'eleman' krizi

Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın Divan Kurulu'nda Fatih Terim ile arasında bir problem olmadığını dile getirirken kullandığı bir kelime spor gündemine bomba gibi düştü.

Galatasaray'da 'eleman' krizi

Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın Fatih Terim konusuna açıklık getirirken "eleman" benzetmesi yapması ve bu gaf sosyal medyada günün konusu oldu.  
  
İşte Aysal'ın söyledikleri; "Gazeteci arkadaşların çok ilgilendiği iki tane konumuz var. İlki Fatih hoca ile ilişkiler. Bir tanesi de Sneijder olayı. Buna biraz açıklık getirmek istiyorum.

Fatih hocamız ile Galatasaray başkanı ile ve yahutta bu sektördeki herhangi bir yönetim kurulu olsun hem profesyonel olarak çalışan elemanlar olsun benim hiç kimseyle ne geçmişte ne bugün herhangi bir sürtüşmem olmadı. Bugün de yok. Fatih hocamızla da ben hep temas halindeyim. Basının suçu bizi görmediklerinden kaynaklanıyor. 

Fatih Terim'in camiamıza son dereceli yararlı ve faydalı bir eleman olduğunu da buradan tekrar ediyorum.

Benim GS TV'de olan ifadelerim Fatih Terim'e değil bütün profesyonellereydi. Ben kendi işimde nasıl davranıyorsam, G.Saray'ı yönetirken de aynı hassasiyetle ve aynı disiplin için de davranmaya çalışıyorum. Bunu televizyonda fazla net bir şekilde ifade etmeye çalıştıysam ve bundan bazı başka alıntılar çıktıysa, huzurunuzda tekrar söylüyorum, bunlar tamamen yanlış.

Sosyal medyadan bazı yorumlar;

*Ünal Aysal: "Getir götür işlerimi yaptırıyorum." 
 
*Fatih Terim 'i karakter olarak sevmem ama sonuçta kendisi teknik direktör, Ünal Aysal ise dünkü başkan! Terim'e "eleman" demek saygısızlık. 
 
*Benim Kartımda muhabir yazıyor. Çünkü etiketim bu. Birileri Ünal Aysal'a Fatih Terim'in eleman değil teknik direktör olduğunu hatırlatmalı.. 
 
*Ünal Aysal Fatih Terime " eleman " yakıştırmasını övmek için mi sövmek için mi yaptı ? 
 
*Fatih Hoca.... Eleman....!?????!!! 
 
*Ünal Aysal yaptıkları ve duruşu ile gayet iyi idare ediyor klübü ama Fatih Terim'e ''eleman'' demesi ve ''seksi klüp'' demeçleri bize ters
<< Önceki Haber Galatasaray'da 'eleman' krizi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER