İşte Trabzon'un Altın Golü - Video

Trabzonspor ön eleme maçında rakibi Apoeli 1-0 mağlup ederek UEFA Kupasında 1. tura yükseldi.

İşte Trabzon'un Altın Golü - Video

Trabzonspor bu sezon ilk resmi galibiyetini aldı. Karadeniz temsilcisi geçen yıl Anorthosis Famagusta hezimetinden sonra taraftarına en büyük mutluluğu yaşattı. Trabzonspor tribünleri Ömer Rıza'nın attığı golden sonra büyük sevinç yaşadı. Teknik Direktör Lazaroni bu galibiyetten sonra tekrar camianın güveni kazandı. İşte 87. dakikada Ömer Rıza'nın herkesi sevince boğan golü...

GÖRÜNTÜLER: SHOW TV

LAZARONI: KARŞILIĞINI ALDIK

UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apoel FC takımını 1-0 yenerek tur atlayan Trabzonspor'da, teknik direktör Sebastiao Lazaroni, çalışmalarının karşılığını aldıklarını söyledi.

Lazaroni, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki ilk maçtan avantajlı bir sonuçla ayrıldıklarını ve bu iyi başlangıcın bu akşam devamını yaptıklarını belirterek, ''Sahada disiplinliydik. Teknik ve taktik olarak da iyiydik. Rakip kaleci zor da olsa iyi kurtarışlar yaptı. İkinci yarıda daha iyiydik. Defansif olarak da fazla hata yapmadık. Çok gol pozisyonu bulduk ve bunların birini değerlendirerek maçtan galibiyetle ayrılarak turu geçmeyi başardık'' diye konuştu.

Sahada bütün oyuncularının ellerinden geleni yaptığını ifade eden Lazaroni, ''Bu galibiyetle güven kazandık. Önümüzde önemli bir Denizlispor maçı var. Buna konsantre olacağız. Geçen yıl Kıbrıs Rum takımına elenilmiş ve kötü günler yaşanmıştı. Şimdi daha iyi günlerin olacağını tahmin ediyorum'' dedi.

OUZOUNİDİS: ''İLK MAÇ BİZİM İÇİN TALİHSİZDİ"

Apoel FC Teknik direktörü Marinos Ouzounidis ise, ilk maçın kendileri için talihsiz bir sonuç olduğunu söyledi.

Ouzounidis, farklı galip gelecekleri ilk maçtan beraberlikle ayrıldıklarını hatırlatarak, ''İlk maç bizim için talihsizdi. Bugün de iyi oynadık. Hiçbir oyuncumdan şikayetim yok. Gol fırsatlarını değerlendiremedik ve istemediğimiz bir sonuç aldık'' diye konuştu.

Artık önlerinde lig hedefinin bulunduğunu anlatan Ouzounidis, ''Lig birinciliği için çalışmalarımı sürdüreceğiz. Buraya gelen taraftarımıza, bizim de istediğimiz sevinci yaşatamadık'' dedi.

LAZARONİ İLE İLK GALİBİYET

Trabzonspor, bu sezon resmi olarak yaptığı 5. maçından galibiyetle ayrılmayı başardı. Karadeniz ekibi, bu sezon çıktığı 4 maçta 2 beraberlik ve 2 yenilgi almıştı. Karşılaşmanın tek golünü bulan Ömer Rıza da, bu sezon bordo-mavili takımdaki ilk golüne imza attı.
<< Önceki Haber İşte Trabzon'un Altın Golü - Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER