Karabükspor - Trabzonspor maçı sonucu dört gollü

Karabükspor ile Trabzonspor, Süper Lig'in 21. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Karabükspor 2-2 Trabzonspor..

Karabükspor - Trabzonspor maçı sonucu dört gollü

Süper Lig 2013 - 2014 Sezonu 21. hafta karşılaşmasında, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda, Trabzonspor ve Karabükspor karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollere sahne olan maç 2-2 sona erdi..

Trabzonspor kalede Onur savunmada; Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa, Kadir orta sahada; Zokora, Colman, Adrian forvette ise Olcan, Emre Güral ve Özer 11'i ile sahaya çıktı.

Karabükspor ise karşılaşmaya kalede Waterman, savunmada; Erdem, Yiğit, Mabiala, İshak orta alanda; Musa, Samba Sow, Furkan forvette ise İlhan, Eneramo ve Erkan Kaş 11'i ile başladı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Trabzonspor Emre'nin attığı gol ile 1-0 öne geçti. Adrian sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Emre Güral altıpas içinde iki kişi arasından güçlükle topa vurdu ve ağlarla buluşturdu.

-Karabükspor 51. dakikada Murat Akça'nın attığı gol ile durumu 1-1 yaptı. Erdem sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Murat Akça yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Karabükspor 52. dakikada Eneramo'nun attığı gol ile 2-1 öne geçti. Eneramo ceza sahası içinde topla buluştu, sağ çaprazda dar açıdan kaleye sert vurdu ve top kaleci Onur'un altından ağlarla buluştu.

-Trabzonspor 87. dakikada Emre Güral'ın attığı gol ile durumu 2-2 yaptı. Olcan sol kanattan ceza sahası içine yerden oynadı ve Waterman'dan seken topa boş pozisyonda bulunan Emre plase vuruşla ağlara gönderdi.
<< Önceki Haber Karabükspor - Trabzonspor maçı sonucu dört gollü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER