Kayserispor - Galatasaray maçında gol fırtınası!

Galatasaray, Süper Lig'de 7 maçtır yenilmeyen Kayserispor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti.

Kayserispor - Galatasaray maçında gol fırtınası!

Galatasaray ve Kayserispor, Süper Lig 2012-2013 sezonu 26. hafta karşılaşmasında, Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Galatasaray, yıldız futbolcularının ayaklarından gelen gollerle 3-1 galip geldi. 3 puanın sahibi oldu.

Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Eboue, Semih, Gökhan Zan, Riera, orta sahada; Hamit, Melo, Selçuk, Sneijder forvette ise Burak Yılmaz ve Drogba 11'i ile sahaya çıktı.

Kayserispor ise karşılaşmaya kalede Ertuğrul, savunmada; Kamil, Simic, Zurab Khizanishvili, Abdullah orta alanda; Ceyhun, Cleyton, Riveros, Sefa forvette ise Bobo ve Mouche 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Galatasaray 3. dakikada Sneijder'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Drogba sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Selçuk kafayla Sneijder'e indirdi ve Sneijder bekletmeden şutunu vurarak topu ağlara gönderdi.

-Galatasaray 23. dakikada Burak Yılmaz ile 2. golü buldu. Drogba sağ kanattan ceza sahası içine yerden oynadı, Burak topla buluştu, dönerek köşeye sert vurdu ve top kaleci Ertuğrul'un uzanmasına rağmen ağlarla buluştu.

-Kayserispor'da Bobo, 31. dakikada Eboue'ye arkadan vurunca direkt Kırmızı Kart gördü.

-Galatasaray 38. dakikada Burak Yılmaz ile 3. golü buldu. Melo ceza sahası içine arapasını verdi, Burak Yılmaz topla buluştu kaleci ile karşı karşıya kaldı ve plase vuruşla topu ağlara gönderdi.

-Kayserispor 89. dakikada Diego Biseswar'ın attığı gol ile durumu 3-1 yapıyor.Biseswar sol çaprazdan topla ceza sahası içine girdi, yerden kaleye sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

Maçın sonucu; Kayserispor 1-3 Galatasaray...

<< Önceki Haber Kayserispor - Galatasaray maçında gol fırtınası! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER