Kocaman'ı pişman eden futbolcu

Fenerbahçe'de büyük umutlarla transfer edilen ve Aykut Kocaman'ın en çok verim almayı beklediği Milos Krasic, sezon boyunca hiçbir varlık gösteremedi.

Kocaman'ı pişman eden futbolcu

Fenerbahçe'de beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Milos Krasic, en çok teknik direktör Aykut Kocaman'ı hayal kırıklığına uğrattı.

Sezon başında Juventus'tan 7 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve yıllık 2.3 milyon euro garanti para alan Milos Krasic, sezon başından bu yana hiçbir varlık gösteremedi.


Teknik direktör Aykut Kocaman'ın 2 sene boyunca peşinden koştuğu ve bu sezon başında kadrosuna kattığı Milos Krasic'in kötü performansı, tecrübeli çalıştırıcının bütün planlarını sekteye uğrattı.

Alex de Souza'yı takımdan göndererek kanatlardan daha fazla hücum yapan bir takım yaratmak isteyen ve Krasic'i de bu planları dahilinde transfer eden Aykut Kocaman, Sırp oyuncudan beklediği verimi alamadı.

Aykut Kocaman'ın 10 golün üzerine çıkmasını beklediği Krasic, bu sezon sadece 1. lig maçında forma giydi ve bunlardan 5'inde ilk 11'de forma şansı bulabildi.

Fenerbahçe formasıyla tek golünü Türkiye Kupası 5. Tur maçında atan Krasic, ligde de sadece 1 asist yapabildi.

TARAFTARIN DA ÜMİDİ KIRILMAK ÜZERE

Milos Krasic'in bir türlü form tutamaması nedeniyle Fenerbahçe taraftarının da yıldız oyuncuya olan güveni tükenmek üzere.

Sırp yıldızın sezon başında sarı lacivertli takıma transfer olmasını büyük sevinçle karşılayan Fenerbahçeli taraftarlar, Krasic'in zorlu dönemlerde takıma hiç katkı verememesinden şikayetçi.

Ligde oynanan son Eskişehirspor karşılaşmasının son dakikalarında oyuna giren Milos Krasic, 1-0 kazanılan maçta etkili olamadı. (Fotospor)
<< Önceki Haber Kocaman'ı pişman eden futbolcu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER