Mehmet Topal yürekleri ağza getirdi

Fenerbahçenin yıldızı Mehmet Topal yaşadığı sakatlıkla yürekleri ağza getirdi.

Mehmet Topal yürekleri ağza getirdi

Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Bursaspor ve Fenerbahçe karşılaştı. 1-1 eşitlikle sona eren maçta Fenerbahçenin yıldızı Mehmet Topal yaşadığı sakatlıkla yürekleri ağza getirdi.

Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasının 42. dakikasında Mehmet Topal'ın bir pozisyonda boyun üstü yere düşmesi sahada paniğe neden oldu.

Karşılaşmanın 42. dakikasında Bursasporlu Ozan Tufan ile hava topu mücadelesinde Mehmet Topal boyun üstü çok kötü düştü. Yerde kalan Topal'a ilk müdahale sağlık ekibinden geldi. Pozisyonun iki dakika ardından sahaya dönen Mehmet Topal'ın ikili mücadeleden uzak durduğu gözlendi. Kendini iyi hisseden Topal ikinci yarıda sakat sakat oyuna devam etti.

HASTANEYE KALDIRILDI

Maçın ardından Mehmet Topal'ın sağlık durumuyla ilgili veren yayıncı kuruluşun muhabiri tecrübeli oyuncunun kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldığını söyledi.

GÜNEŞ:GEÇMİŞ OLSUN

Maçtan sonra Lig Tv'ye maçın değerlendirmesini yapan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilk olarak Öğretmenler Günü'nü kutladı. Şenol Güneş, bugün oynanan karşılaşmadan iki takımın da 2 puan kaybederek çıktığını söyledi ve ilk yarıda sakatlanan Mehmet Topal'a geçmiş olsun dileğinde bulundu.




<< Önceki Haber Mehmet Topal yürekleri ağza getirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER