Rıdvan Dilmen'e göre Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı ne?

NTV'de Fenerbahçe-Bursaspor maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, önemli açıklamalara imza attı.

Rıdvan Dilmen'e göre Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı ne?

İŞTE RIDVAN DİLMEN'İN AÇIKLAMALARI

İçeride dışarıda sert baskılı futbol oynayan Bursaspor bugün sahada yoktu. Öndeyken de yoktu, gerideyken de yoktu. Buna Fenerbahçe'nin yüksek temposu da sebep oldu. İki beki yumuşak kaldı, Battal yumuşak kaldı. Battalla hiç geri gelmiyor. Bursaspor çok dirençsizdi. Bursaspor kötü günündeydi ve Fenerbahçe'de kötüye itti. Fenerbahçe üzerine koyarak gidiyor.

F.Bahçe kabuk değiştirdi. Alex'ten önce Alex'ten sonra. Fenerbahçe fizik ve konsantre olarak üst düzeyde. Kocaman istifa ettiğinde Aziz Yıldırım, Samandıra'ya gitti. İkna edildi. Kocaman'ın istifa ile kazanacağı bir şey yoktu. Ama devam ettiği takdir de 3 kulvarda yarışacaktı. Kararından döndü ve yarışmaya devam ediyor. Kupada da Galatasaray ve Beşiktaş'ın olmaması şansını arttırıyor.

Fenerbahçe bugüne kadar 47 maç yapmış ve kalan 2 ay içerisinde bu sayıyı en az 59 yapacak. İnşallah Avrupa'da turu geçerse 2 maç daha yapacak. Galatasaray'a bakalım. 35 maç yapmış. Arada çok fark var. Beşiktaş ise şuana kadar 29 maç yapmış. Türkiye Kupası'ndan erken elendi. Avrupa'da cezası nedeniyle yok. Beşiktaş'ın 8 maçı daha var.

Aykut Kocaman'ı eleştirebiliriz. X şekilde oynamalıydı, Y şekilde oynamalıydı diye ama Kocaman'ın kalması Fenerbahçe'nin lehine oldu diyebiliriz. Şampiyon olur mu, zor görüyor. Oyuna bakıyorum Alex'ten sonra format değişti. F.Bahçe yüksek tempoda oynamak zorunda olduğu için aslında 3,5 forvet ile oynuyor. Baroni'ye yarım forvet diyebiliriz.

Sow'u kanat olarak değerlendirmemek lazım. Sow içeri giren bir oyuncu. Sow satrafordan sola alınır mı diye geyik yapılıyor. Ama Sow serbest oynuyor.Sow son bir aydır daha iyi. Artık santrafordan kurtuldu, daha rahat oynuyor. Emre geldikten sonra F.Bahçe rahat oynuyor. Savunma öne çıkıyor.

F.Bahçe'ye galibiyeti getiren gol faul olabilir ama ofsayt. Kafa vurulduğu anda ofsayt olarak gördüm. Kalecinin el avantajı var ama kullanamadı, hatalı.

Yardımcı hakem neden durakladı? Eğer ofsayt diyip değiştirmediyse kararı skandal. Onu tam bilmiyorum.
<< Önceki Haber Rıdvan Dilmen'e göre Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı ne? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER