Şok...Beşiktaş da Avrupa'da yok

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS, UEFA'nın Beşiktaş'a verdiği 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezasını onadı.

Şok...Beşiktaş da Avrupa'da yok

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ndan(CAS) Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş'a da kötü haber geldi... 28 Ağustos tarihinde Fenerbahçe'nin 2 yıllık men cezasını onaylayan CAS, şimdi de siyah beyazlı takımın 1 yıllık cezasını onadı... Bu karar nedeniyle Beşiktaş, turu geçmesine rağmen bugün saat 14:00'te yapılacak olan A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi kura çekimine katılamayacak...
Beşiktaş, CAS kararını borsaya bildirdi
Beşiktaş, UEFA'nın verdiği 1 yıl Avrupa kupalarından  men cezasıyla ilgili kararı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS)  onamasını borsaya bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Borsa İstanbul'a  gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada,  "Uluslarası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), kulübümüzün UEFA Tahkim Kurulu kararı  konusunda yapmış olduğu başvuruyu karara bağlamıştır. Buna göre profesyonel  futbol takımımız, 2013-14 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'ne katılamayacaktır"  denildi.
Beşiktaş'ın yerine Tromsö gidiyor
CAS'ın Beşiktaş'ın itirazını reddetmesinin ardından siyah-beyazlıların elediği Tromsö, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.
'Kuraya gelmeyin'
UEFA dün gece CAS’tan gelecek kararı beklemeden Beşiktaş’a mesaj gönderdi, “Kuraya gelmeyin, bizden haber bekleyin” dedi. Aynı mesaj, bir gün önce Fenerbahçe’ye de gelmiş, bunun sonrasında da, UEFA’nın kararı CAS tarafından onanmıştı.
<< Önceki Haber Şok...Beşiktaş da Avrupa'da yok Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER