Trabzonspor - Derry City maçında altı gol var!

Trabzonspor ile Derry City, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme ilk maçında karşılaştı. Maçın sonucu: Trabzonspor 4-2 Derry City..

Trabzonspor - Derry City maçında altı gol var!

Temsilcimiz TrabzonsporKuzey İrlanda temsilcisi Derry City ile, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme ilk maçında, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Trabzonspor kalede Onur, savunmada; Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Giray, Celustka orta sahada; Volkan Şen, Colman, Aykut, Olcan forvette ise Adrian ve Henrique 11'i ile sahaya çıktı.

Derry City ise karşılaşmaya kalede Doherty, savunmada; Osbourne, Mceleney, Greacen, Madden orta alanda; Higgins, Molloy, Mcnamee forvette P. McEleney, Mcdaid, Kavanagh 11'i ile başladı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Trabzonspor 10. dakikada Adrian'ın attığı şık golle 1-0 öne geçti. Ceza sahası içinde yaşanan karambolde Adrian havalanan topa altıpas önünde röveşata vurdu ve top savunmaya çarparak ağlarla buluştu.

-Trabzonspor 15. dakikada Henrique'nin golüyle 2-0'lık üstünlüğü sağladı. Olcan ceza sahası dışından kaleye sert vurdu kaleci Dorethy topu sektirdi, sonrasında dönen topa Henrique dokundu ve top ağlarla buluştu.

-Derry City Mcdaid'in 25. dakikada bulduğu gol ile durumu 2-1'e getirip farkı 1'e indirdi. Mcdaid ceza sahası dışında savunmanın hatasında topu kaptı kaleye yaklaşık 25 metre mesafeden sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Derry City 32. dakikada Kavanagh'ın attığı golle 2-2'lik beraberliği yakaladı. Kavanagh sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine girdi, yerden sert vurdu ve top Zeki Yavru'ya çarparak ağlarla buluştu.

-Trabzonspor 39. dakikada Molloy'un kendi kalesine attığı gol ile durumu 3-2 yaptı. Olcan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ve Molloy ön direkte ters bir kafa vuruşu yaparak topu kendi ağlarına gönderdi.

-Trabzonspor 52. dakikada Giray'ın kafa golüyle 4-2'lik üstünlüğü sağladı. Adrian sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Giray altıpas içinde yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

Maçın sonucu: Trabzonspor 4-2 Derry City..


<< Önceki Haber Trabzonspor - Derry City maçında altı gol var! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER