Taraftarlar kendi takımlarına güveniyor


Futbol severlerin büyük bir heyecanla beklediği Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine sayılı saatler kala, maçın sonucuyla ilgili taraftarlar değerlendirmede bulundu. Maçın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanması, Fenerbahçe için büyük avantaj olarak görülüyor. Taraftarlar, kendi takımlarına güvendiklerini dile getirdi.

Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş maçına sayılı saatler kaldı. Şampiyonluğa büyük ölçüde katkı sağlayacağı düşünülen derbiyle ilgili değerlendirme yapan taraftarlar, kendi takımlarına güvendiklerini dile getirdi.

Bilet almak için gelen Fenerbahçe taraftarı Barış Burunkaya, "Burada iyi bir organizasyon yaptık. Fenerbahçe Spor Kulübü bizi Samandıra Tesisleri'nde ağırladı. Teşekkür ediyoruz. İnşallah yılın maçında 3 puanı alıp şampiyon oluruz." dedi. Başka bir Fenerbahçe taraftarı ise, "Beşiktaş bizi 10 senedir yenemiyor, şimdi de yenemeyecek. Bu sene biraz iyi gidiyorlar ama yine de bize karşı şansları yok. Şampiyon da Fenerbahçe olur." diye konuştu.

Beşiktaş taraftarı ise, "Zor bir maç olacak ama Beşiktaşın yeneceğini düşünüyorum. 3-1 Beşiktaş alır maçı ve Mario Gomez 2 gol atar." şeklinde konuştu.

Galatasaray taraftarı olan Anıl Oktay, "Benim için önemli olan dostluğun kazanması. Beşiktaş Fenerbahçe maçı da 2-2 biter." yorumunda bulundu.

CİHAN
<< Önceki Haber Taraftarlar kendi takımlarına güveniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER