Android için özel bir uygulama güncellemesi!

Evernote, Android için Evernote Food 2.0 güncellemesini duyurdu.

Android için özel bir uygulama güncellemesi!

Ev yemeklerinden özel tasarım mutfaklara, yemekseverler için vazgeçilmez bir uygulama olan Evernote gibi Evernote Food da sadece hayatıı düzenlemeye yardım eden bir araç olarak değil, ilham vermek ve yol boyunca kilometre taşlarını yakalamak için vazgeçilmez bir rehber olarak tasarlandı. 

Evernote Food; Tarifleri Keşfedin, Yemek Kitabım, Restoranlar ve Yemeklerim olmak üzere dört bölüme ayrılıyor. Yeni tarifleri keşfetmekten kendi dijital yemek kitabınızı oluşturmaya, günlük tutmaya ya da uzak yerlere seyahat planlamaya kadar Evernote Food size yemek tutkunuzu takip etmenizi ve kaydetmenizi sağlayacak araçlar sunuyor. 

Evernote Food’un tarifleri keşfedin bölümü ile en sevdiğiniz yemek bloglarındaki ve sitelerindeki binlerce tarifi görmek, aramak ve kaydetmek için telefondan ya da tabletten uygulamayı açmak gerekiyor. Beğendiğiniz bir şey olduğunda yemek kitabım bölümüne eklemek için sağ üstteki fil simgesine dokunmak yetiyor. 

Evernote, taradıklarınız ya da fotoğrafını çektikleriniz, elinizle bir not içerisine yazdıklarınız ve masaüstü Web Clipper kullanarak kırptıklarınızı otomatik olarak dijital yemek kitabınıza ekliyor. Sadece uygulamadaki yemek kitabıma dokunup, Evernote Food ve Evernote’a kaydettiğiniz tüm yemek tariflerini bulmak için kaydırın. Bir yemek tarifine dokunduğunuzda yemek yapmak için artık hazırsınız.

Evernote’un büyük bir yararı da tüm cihazlarınızdaki notlarınızı otomatik olarak senkronize etmesidir. Bu da özel bir yemek için tariflerinizi Android tabletinizi kullanarak ekliyorsanız artık telefonunuzla markete gidip tarifin malzeme listesini kullanarak alışveriş yapabileceğiniz anlamına geliyor. Eve döndüğünüzde yemeği pişirirken tarifi takip etmek için tabletinizi kullanabilir, fotoğraf çekebilir ve uygulamanın üzerine notlar alabilirsiniz.

İstek listesi oluşturun, yemek kitabım gibi restoranlar özelliği de denemek istediğiniz restoranları düzenli bir listede toplamanızı sağlar ve bir dahaki gidişinizi size bildirir. Yeni bir yeri denemek veya gelecek seyahatiniz için yemek güzergahınızı planlamak istediğinizde Evernote Food en son restoran istek listenizi oluşturmanızı ve yemek yemek istediğinizde masa ayırtmanızı sağlar. 

Yeni restoranları keşfetmek için uygulamayı kullanmak çok kolay. Sadece ekranın üst tarafındaki arama alanına dokunun ve aramanızı isme ya da mutfağa göre yazın. Uygulama otomatik olarak bulunduğunuz konuma yakın yerleri arar. Başka bir yerde arama yapmak için konum alanına tıklayın ve dünyadaki herhangi bir şehrin adını girin. Saniyeler içerisinde o aramaya ve konuma ait restoranların bir listesi ve haritası canınızın çektiği yemekleri gözden geçirmeniz için çeşitli mutfakların renkli simgeleriyle önünüze gelir. Harita görünümünde gösterilen konumları görmek için ekranın sağ üstündeki haritaya dokunun ve bu görüntüye dönmek için liste simgesine dokunun.

Evernote Food, yemek maceralarınızı Facebook, Twitter, Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>Google+ ve e-posta ile paylaşmanın yanı sıra uygulama size yemek aşkını arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmanız için her yolu sunuyor.

<< Önceki Haber Android için özel bir uygulama güncellemesi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER