TFF-Ülker Elit Futbol Köyleri sona erdi


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Grassroots programı kapsamında düzenlenen Elit Futbol Köyleri tamamlandı. 2015 yılı yaz dönemi TFF-Ülker Futbol Köyleri'nde, antrenörler tarafından Türkiye'nin dört bir yanından seçilen 46 kız ve 56 erkek çocuk, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Altınordu Futbol Kulübü Selçuk Tesisleri kampında biraraya geldi.

12-13 yaş grubundaki yetenekli çocuklar, bir hafta boyunca futbolun yanısıra hayatlarında yeni açılımlar sağlayan eğitimler aldı. Uzmanlar tarafından düzenlenen programda küçük sporcular, bizzat milli takım antrenörlerinden ileri seviye futbolun yanısıra kural bilgisi eğitimi de aldı. Beslenme eğitimlerini Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Vakfı'nın verdiği kampın sonunda antrenörler, çocukların performansıyla ilgili teknik rapor verdi. Yedi günlük kamp boyunca futbol yeteneklerini geliştiren, futbolun özünde yer alan kardeşlik, centilmenlik ve dayanışma ruhunu keşfeden çocuklar, gezi gününde de Meryem Ana ve Efes'i görme fırsatı buldu.

Futbol Köyleri projesiyle bugüne kadar 5 bin 300 çocuğa, spor yapma ve yeteneklerini geliştirme imkanı sağlandı. Dokuz yılda 200'e yakın erkek ve kız oyuncu, genç milli ve profesyonel takımlara seçildi. CİHAN
<< Önceki Haber TFF-Ülker Elit Futbol Köyleri sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER