Tolunay Kafkas: Elendik ama oyuncularımla gurur duyuyorum


Türkiye Kupası'nda son 16 turunda Fenerbahçe'ye uzatma dakikalarında 1 - 0 mağlup olarak elenen Kayserispor'da Teknik Direktör Tolunay Kafkas, oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi. Tolunay Kafkas, üç gün önce Younnes Mokhtar adlı bir futbolcuyu dövdüğü yönündeki iddiaların büyütüldüğünü dile getirdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Fenerbahçe'nin baskılı oynaması için doğal bir şey yoktu. Bizim kendi oyun disiplinimiz. Oyun ilkelerimiz var. Özellikle savunma anlamında doğru işler yaptık, geçişlerde sıkıntı yaşadık. Bu da normal. Bu statta Fenerbahçe gibi kaliteli bir takıma oynamak kolay değil. Elendik, ben oyuncularımla gurur duyuyorum. İyi mücadele verdiler. Genç oyuncular biraz daha tecrübeli olurlarsa daha iyi işler çıkarabileceğimize inanıyorum. Bu sene Kayserispor için zor bir yıl. Başkanımız büyük fedakarlıklar yapıyor. Korkulu rüya görmeden ligi orta sıralarda bitirip bir kendimizi yenileme onarma bir bakıma ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

120 dakika sonunda yıprandıkları yönünde bir soru üzerine Kafkas, "Bu mücadeleyi vereceğiz. Bizler de bu ligde var olduğumuzu göstermek bir şeyler yapabileceğimizi göstermek çok önemli. Fenerbahçe'nin karşısına da gerçekten elemek için geldik. Gücümüz yetti yetmedi bunlar tartışılır. Böyle oynamayı ben seviyorum tercih ediyorum. Oyunu çirkinleştirmemeye çalıştık. Zaman zaman bizim de elimizde olmayan, oyuncuların yatması kalkması gibi problemler oluyor bunları da hoş görmenizi istiyorum. Ben oyundan memnunum yıpranma çok da önemli değil" cevabını verdi.

Vitor Pereira ile arasında maç içinde yaşanan gerginlikle ilgili de Kafkas, "Büyük takımlar arasında da oluyor. Zaman zaman oluyor böyle şeyler. Bir eldiven fırlatıldı. Haklı olarak da Vitor bir tepki verdi. Tepkisinde haklı olabilir. Bunun olabileceğini uzatmanın anlamsız olacağını söyledim. El sıkıştık bir problem olmadı" dedi.

YOUNNES MOKHTAR'I DÖVDÜĞÜ İDDİALARI

Bu arada Kayserispor'la transfer görüşmesine gelen Youness Mokhtar'ı dövdüğü yönündeki iddiaların sorulması üzerine Kafkas, "Sorduğunuz için teşekkür ederim. Ben bu oyuncuyla ilgili kendim bir sıkıntı yaşamadım. Ne benim üzerimden ne de Kayseri üzerinden buna prim verecek açıklamalarda bulunmam. Kaale alınacak benim tarafımdan bir şey yok. Yazıldığı çizildiği gibi bir olay değil. Aysberg gibi düşünün ben şöyle şöyle oldu dersem iş daha karşı tarafa cevap hakkı sunacak bir hadise değil. Benim adıma önemli bir adam da değil. Aysberg gibi başka şeyler de var. İş farklı türde yerle gidebilir. Ben hiçbir zaman yaşanan bir olayı paylaşacak karakterde olmadım. Yaptıklarımdan arkasında oldum. Büyütülecek bir olay değil" cevabını verdi. CİHAN
<< Önceki Haber Tolunay Kafkas: Elendik ama oyuncularımla gurur duyuyorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER