TOSFED başkan adayı Ülkü: Vizyonu üst seviyelere çıkarmak zorundayız


Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu başkan adayı Ümit Ülkü, vizyonlarını daha üst seviyeye çıkarmak zorunda olduklarını söyledi.

Türkiye'de fazla ilgi gösterilmeyen adını daha çok Off Road ve Ralli yarışmaları ile duyurmaya çalışan Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, 5 Aralık'ta yeni başkanını seçecek.

KARDOFF'u (Karabük Safranbolu Off Road ve Arama Kurtarma Kulübü) ziyaret eden başkan adayı Ümit Ülkü, üyelere başkan olduğu takdirde yapacakları projeler hakkında bilgi verirken, onların da sorunlarını dinledi.

10 yıldır bu sporun içinde olduğunu ve hedefinin bu spor dalını vizyonunu yükselterek bir çok başarılı organizasyonlarına imza atmayı hedeflediğini belirten Ümit Ülkü, "Ben 10 yıl önce hasbelkader otomobil sporları ile tanıştım. 10 yıllık süre içinde hayat tarzım oldu. Kurduğum kulüp sayesinde Avrupa çeşitli başarıya imza atan sporcular yetiştirdim."

BU SPOR DALI GENÇLİĞİMİZ İÇİN ANLAMLI

Federasyonun elinde güç olduğunu dile getiren Ülkü, "Bu federasyon ülkemiz ve gençliğimiz için ne kadar anlam taşıyor ve bunla birlikte yapacağımız çok iş var. Onun için bu göreve talip olduk." dedi.
"
TÜRK SPORCULAR TÜRK BAYRAĞI ALTINDA YARIŞMALI

Avrupa ve dünyada Türk sporcularının Türk Bayrağı altında yarışmalarını sağlamanın federasyonun birinci görevi olduğunu kaydeden Ülkü, şöyle konuştu: "Biz İzmir'de verdiğimiz eğitim ile 4 sporcumuz Avrupa'da yarışmalara katıldılar ve 2 sporcumuz üçüncü ve dördüncü oldular. Demek ki bir federasyon bütçesini, imkanını ve niyetini bu konu da kullandığında yapamayacağı iş yok. Onun için bu başarılar, eğitimden ve sporcuları özellikle kulüpleri desteklemekten geçiyor."

FEDERASYON 20 YIL ÖNCE DAHA İYİ YERDEYDİ

Federasyonun vizyonunu geliştirmediği iddiasında bulunan Ülkü, "Şunu söyleyeyim Otomobil Sporları Federasyonu 20 yıl önce şu anki durumdan daha iyi yerdeydi. Türkiye Cumhuriyeti Avrupa ve dünyadaki bazı ülkelerden ekonomisi, yaşam standardı ile daha iyi yerlerde iken, bu federasyon şu anda bulunduğu yerden 50 kat daha iyi yerlerde olması gerekiyordu. Demek ki federasyonda inanç, enerji bitmiş ve bir yenilenmeye ihtiyacı var. Federasyonumuzun vizyonunu daha üst seviyelere çıkarmak zorundayız." diye konuştu.

TOSFED-baskan-adayi-Ulku-Vizyonu-ust-seviyelere-cikarmak-zorundayiz-1948694.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber TOSFED başkan adayı Ülkü: Vizyonu üst seviyelere çıkarmak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER