Trabzonspor'da başkan adayları buluştu


Trabzonspor'da, 5-6 Aralık tarihlerinde seçimli Olağan Genel Kurul öncesi başkan adayları İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta dostluk mesajı verdi.

Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek kongre öncesi 3 başkan adayı Hacıosmanoğlu, Hekimoğlu ve Usta, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya geldi. Birlikte kahvaltı yapan 3 başkan adayı camiaya dostluk mesajı verdi. Trabzon'un ne kadar medeni şehir olduğunu dünyaya göstermek için bir araya geldiklerini belirten Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:

"Başkan adaylarına teşekkür ediyorum. Hem Muharrem Bey'e hem de Celil Bey'e. Bizim derdimiz Trabzonspor. Sevdamız Trabzonspor. Bizim koltuk sevdamız yok, tek sevdamız Trabzonspor'un başarılı olması. Trabzonspor'u hangi başkan adayı özlenen başarılara götürecekse Allah ona nasip etsin. Ben 2 senedir başkanlık yapıyorum. Başkan olmak ayrı bir şey, başkan olduktan sonra yönetmek ayrı bir şey. Galatasaray maçından sonra bizim nezdimizde Trabzonspor'a yapılan operasyonları dünya gördü. Kongrenin dostluk havasında geçmesini ve kongre bittikten sonra da pazartesi günü aynı şekilde üçümüz birlikte Trabzonspor'un maçını seyredelim."

HEKİMOĞLU: BU TABLOYU ÖZLEMİŞTİK

Başkan adaylarından Celil Hekimoğlu da bu birlikteliğin özlenen tablo olduğunu söyledi. Hekimoğlu, şöyle konuştu:

"Türkiye çapında imajımızda kavga eden görüntü var ama biz hep konuşuyoruz. Bazıları basına yansımıyor. Aslında içeride kavga yok, dışarıya öyle bir yansıması var. İnşallah kongreden sonra Trabzonspor'un bayrağını el ele hep beraber yukarı taşımak için mücadele edeceğiz."

USTA: GÜZEL BİR KONGREYE GİDİYORUZ

Diğer aday Muharrem Usta ise sporun tüm dünyada dostlukların aracı olduğunu dile getirdi. Türkiye'ye ve Trabzonspor camiasına mesaj vermek istediklerini anlatan Hekimoğlu, "Trabzonspor Başkanı, bizim başkanımız. Bundan sonra gelecek olanlar için de aynı şey geçerli. Her hangi bir aday seçime girsin kazansın veya kazanamasın önemli değil önemli olan var olan dostluklar sürmeli." diyerek, şunları söyledi:

"Güzel bir kongreye gidiyoruz. Orada bir tek insanımızın rencide olmayacağı güzel bir kongre geçirmeliyiz. Tabii ki bu seçim, 3 kişiden biri kazanacak. Yine Trabzonspor için var olacağız. Yine koşmaya devam edeceğiz. Sıkıntıları kucaklamaya devam edeceğiz. Herkese bu seçimde başarılar diliyorum."

TAHSİN USTA DA ÇEKİLDİ

Bu arada, kongre sürecinde aday olarak ortaya çıkan fakat önceki gün yarıştan çekilen Temel Eyüboğlu'ndan sonra Tahsin Usta da adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Usta, adaylıktan çekilmesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Güçlerin dağılmış olması, yapılması gereken yeni hamle ve gerekli değişikliklerin olumsuz etkileyeceğine olan inancımızdan dolayı çekiliyoruz." dedi.

Trabzonspor'un Hayri Gür Spor Salonu'nda yarın başlayacak 70. Olağan Genel Kurulu'nda ilk gün yönetimin faaliyet raporları okunup, oylanacak. 9 bin 997 delegenin oy kullanma hakkı bulunan kongrede pazar günü ise başkanlık seçimi yapılacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'da başkan adayları buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER