TUED Bafra Şubesi, dernek üyelerini ev sahibi yapacak

TUED Bafra Şubesi, dernek üyelerini ev sahibi yapacak

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Türkiye Emekliler Derneği (TUED) Bafra şubesini ziyaret etti. Kaymakam Arslan'ı dernek başkanı Ünal Bandır ve yönetimi şube önünde karşıladı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Dernek Başkanı Ünal Bandır, "Yapılan seçimle birlikte göreve getirildik. Emekliler derneği olarak birçok çalışmalarımızda üyelerimizin yanındayız. Bafra'da bulunan alışveriş merkezleri ve firmalar ile yaptığımız anlaşmalar sonucunda üyelerimiz yüzdelik indirimlerden faydalanıyorlar. Kışlık kömürlerde büyük olanaklarımız oluyor. Bafra'da şu anda 27 bin emekli var. Bizim derneğimizde ise kayıtlı olarak 5 bin üyemiz bulunmaktadır. Dernek üyelerimize yönelik bir proje ile ev, konut sahibi yapmayı düşünüyoruz. Bu projemiz içerisinde öncelikle derneğimiz TOKİ ile anlaşarak üyelerimize yönelik düşük taksitle konut yapılmasıdır. Derneğimiz üyelerine bu imkanları sağlamak istiyoruz. Üyelerimizden gelen talepleri aldıktan sonra ve hazine arazisi de belirlendikten sonra bu taleplerle birlikte TOKİ'ye giderek şartlara uyan emeklilerimize konutları yaptırmayı planlıyoruz. Emeklilerimizin ev yaptırması çok zor ve bu imkandan faydalanmalarını bekliyoruz. Tabii ki Kaymakamımız Halis Arslan'a derneğimizi ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Kaymakam Arslan da dernek yönetimine başarılar dileyerek "Üyelerinize yönelik yapmayı planladığınız projenin de inşallah hayata geçirilmesini diliyorum." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber TUED Bafra Şubesi, dernek üyelerini ev sahibi yapacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER