Uygur: Yine söylüyorum, başarısızlar

Galatasaray’da Altyapı Genel Sanat Yönetmenliği görevine getirilen Behzat Uygur “Marko Paşa” gösterisinin Galatasaray yönetimi tarafından iptal edildiğini doğruladı. Sporcope’a konuşan Uygur “Bu görev devam etsin ya da etmesin yine söylüyorum bu yönetim başarısızdır” dedi.

Uygur: Yine söylüyorum, başarısızlar

Ünlü sanatçı Behzat Uygur’un geçtiğimiz günlerde Galatasaray Alt Yapı Genel Sanat Yönetmenliği görevine getirildiği açıklanmıştı. Uygur’un sosyal medya üzerinden yaptığı eleştiriler nedeniyle ilk organizasyonu yönetim tarafından veto yedi. Sporcope, Uygur'la özel bir röportaj gerçekleştirdi.

Altyapıdaki Genel Sanat Yönetmenliği görevinizden alındığınız yönünde haberler var, doğru mu?

-Şu an yönetim kanadından bana söylenmiş net bir şey yok. Ama hiçbir şeyin söylenmemiş olaması da bir şey söylemek demektir.
Yani muallakta bir durum var. Bu durum da, bu yönetimin her işi gibi askıda. Ben de beklemedeyim.

Akademideki çocukları “Marko Paşa” gösterisine götürmek istemişsiniz ama rezervasyon iptal edilmiş doğru mu?

-Evet doğru, 30 kişilik bir altyapı çocuk grubunu ücretsiz olarak götürecektim. Fakat oyun günü yönetimden bazı isimler bunu engellemiş.

Sosyal medya üzerinden yönetimle ilgili eleştirdiğiniz bazı konular vardı, bu yüzden mi?

-Ben göreve gelmeden önce de geldikten sonra da eleştirmeye devam ettim. Keşke insanlar benim yaptığım gibi eleştirse biribirlerini de doğru işler yapsalar. Ülke olarak doğru şeyleri söyleyen insanları etrafımızda barındırırsak başarılı oluruz.

Bu görevle ilgili resmi bir sözleşmeniz var mıydı?

Yok. Bana bu görevi Ahmet abi (Ahmet Akcan- Galatasaray Altyapı Sorumlusu) söyledi. “Akademinin böyle bir durumu var, yardımcı olur musun?” dedi. Hiçbir maddi karşılık beklemeden seve seve kabul ederim dedim. Galatasaray’da maddi olanaksızlıklardan dolayı altyapı hocalarının görevine son veriliyor. Böyle bir şey için para ister miyim?

Siz, bu saatten sonra devam edecek misiniz bu göreve?

-Benim böyle bir egom yok. Galatasaray altyapısında oynamış biri olarak akademideki 300 sporcu gencin gelişimi için bir devrim niteliğindeki bu işte sadece bir aracı olacaktım. Oraya çok değerli insanlar gelecekti, çocuklara drama ve hatta şan dersleri verilecekti. Bu işin içinde ben olayım ya da olmayayım. Bu işin kesinlikle devam etmesi gerekiyor. Eğer bana bu yönetimden biri doğru dürüst bir açıklama yaparsa, “Bizim Behzat Uygur’la sorunumuz yoktur” derse, ben yine bu göreve devam ederim. Ama eleştirmeye de devam ederim. benim eleştiri hakkı mı elimden kimse alamaz. Ben yine söylüyorum bu yönetim başarısızdır.

Kaynak: sporcope
<< Önceki Haber Uygur: Yine söylüyorum, başarısızlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER