Akigolar umudunu kaybetmiyor

Akigolar umudunu kaybetmiyor -Ligde son sıradan kurtulan Akhisar Belediyespor, bu hafta sonu düşme hattındaki rakibi Sanica Boru Elazığsporu konuk edecek -Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü Acar: İyi futbolumuzu puana çevir


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde deplasmanda Kardemir Karabüksporu 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyesporun basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, İyi futbolumuzu puana çevirdik dedi.
     Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda Kardemir Karabükspor karşısında iyi oyunlarının karşılığını buldukları 2 golle aldıklarını söyledi.
     Çok önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Acar, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Ligin ilk yarısında güzel futbol oynayıp, gol atamıyorduk. İkinci devre bizim için daha farklı oldu. Eksik olan golcümüzün de takıma katılmasıyla puanlar almaya başladık. Güzel oyunumuzla birlikte artık gol de atmaya başladık. Kardemir Karabükspor karşısında da iyi futbolumuzu puana çevirdik ve alt sıradan kurtulduk. Bu tabii ki her şeyin sonu değil. Kalan haftalarda çok zorlu maçlarımız var. Özellikle gelecek haftaki Sanica Boru Elazığspor maçı bizim için dönüm noktası. Bizi Karabükte yalnız bırakmayan taraftarımız, Manisadaki karşılaşmada bizi yalnız bırakmayacaktır. Onların desteğiyle en iyi sonucu alıp, mücadelemizi sürdüreceğiz.
     Acar, deplasmanda 4. galibiyetlerini aldıklarını belirterek, Geçen yıl 1. Ligde de deplasmanda önemli maçlar kazanmıştık. Bu sezon futbolcularımız deplasmanda farklı motive oluyor. Rakip takımın futbol anlayışıyla da daha rahat oynuyoruz. Aldığımız puanların ardından kalan haftalarda içerde veya dışarda en iyi sonuçları alacağımıza inanıyorum dedi.
    
     -Son sıradan kurtuldu
    
     Ligde 22. haftada Kardemir Karabüksporu mağlup ederek puanını 22ye çıkaran Akhisar Belediyespor, Mersin İdmanyurdunu geçerek 17. sıraya yükseldi.
     Bu hafta sonu 2 puan önündeki Sanica Boru Elazığsporu Manisada ağırlayacak Ege temsilcisi, her iki takım için de çok önemli olan karşılaşmayı galip tamamlaması halinde rakibini sıralamada geride bırakacak.
     Dünkü karşılaşmada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Çağdaş Atan, Sanica Boru Elazığspor maçında forma giyemeyecek.
    
     -Yine deplasman galibiyeti-
    
     Ligde 5. galibiyetine ulaşan Akhisar Belediyespor, 4. deplasman galibiyetini aldı. Daha önce deplasmanda Eskişehirspor (1-0), Sivasspor (2-1) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesporu (2-0) yenen Ege temsilcisi, şimdiye kadar deplasmanda 14 puan toplarken, kendi evinde 8 puan alabildi.
    
     -Bilal Kısa ilk kez-
    
     Akhisar Belediyesporun ara transfer döneminde Kardemir Karabükspordan kadrosuna kattığı Bilal Kısa, Ege temsilcisiyle ilk golünü eski takımına karşı attı.
     Takımını 1-0 öne geçiren Bilal Kısa, Süper Lig kariyerindeki 18. golüne imza attı.
    
     -En golcü isim Gekas oldu-
    
     Kardemir Karabükspor karşılaşmasında penaltıdan Ege temsilcisinin 2. golünü kaydeden Yunan oyuncu Gekas, ligdeki 4. maçında 4. golüne imza attı.
     Attığı golle takımdaki en golcü isim olan Gekas, performansıyla takımının alt sıralardan kurtulma mücadelesine destek olmaya devam ediyor.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Akigolar umudunu kaybetmiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER