1461 Trabzona yeni kulüp binası

1461 Trabzona yeni kulüp binası -Trabzonspor Kulübü Başkanı Şener: "1461 Trabzonun play-off oynamaması kararını verdik"


TRABZON (A.A) - Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, PTT 1. Ligde 4üncü sırada bulunan pilot takımları 1461 Trabzonun play-off oynamaması kararını verdiklerini söyledi.
     1461 Trabzonun Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yeni kulüp binasının açılışı için tören düzenlendi. Törene Trabzon Valisi Recep Kızılcık, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, 1461 Trabzon Başkanı Suat Şen, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, divan kurulu üyeleri, bazı eski başkanlar, siyasi parti temsilcileri ve futbolcular katıldı.
     Tören öncesinde hayatını kaybeden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı için saygı duruşunda bulunuldu.
     Trabzonspor Kulübü Başkanı Şener, burada yaptığı konuşmada, 1461 Trabzon Kulübünün yönetime geldikleri zamanki projelerinden olduğunu belirterek, "Trabzonspora altyapı oluşturacak profesyonel bir yapı oluşturduk ancak zamanla PTT 1. Lige çıkması birtakım temel ihtiyaçları ortaya çıkardı. 2004de temeli atılan bu binayı tamamlayarak oldukça modern bir tesis haline getirdik ve hibe ettik. Bundan da gurur duyuyoruz" dedi.
     1461 Trabzonun play-offa katılıp katılmaması konusuna da değinen Şener, şöyle konuştu:
     "Bu aralar kulüple ilgili TFFnin bize yazdığı 13 Mayısa kadar ya hisseleri devredin ya da play-off oynatmayız şeklinde bir yazı var. Biz de 1461 Trabzonun play-off oynamaması kararını verdik. Trabzonsporun altyapısı olarak devam edecek. Bu bizim yönetimimizin bir görüşü. Bundan sonraki yıllarda diğer arkadaşlar başka bir şey düşünebilir. Bize çok iyi futbolcular yetiştirdiler, onlardan memnunuz. Kulübü böyle devam ettirmek durumundayız. Değerli bir hocası var. İnşallah önümüzdeki süreçte altyapının yenilenmesi ile birlikte burada yeni stat kurmak ihtiyacı duyacaktır. Trabzonspor camiası büyük camia. Önümüzde genel kurul var, benim de herhalde bu son açılış veya son konuşmalarımdan birisi. Hepinize bugüne kadar bize verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum."
     1461 Trabzon Kulübü Başkanı Suat Şen de yeni kulüp binasına ilişkin bilgiler vererek, "2 bin 800 metrekare inşaat alanı var. Bina 4 kattan oluşuyor. Otel formatında dizayn edilen yatakhane, mutfak, idari ofisleri, yönetim kurulu, fitness salonu, soyunma odalarıyla modern bir tesis olmuştur. Bütün Trabzonspor altyapısına uzun süre hizmet edeceğini düşünüyoruz" dedi.
     Trabzon Valisi Recep Kızılcık da 1461 Trabzonun Trabzonsporun öze dönüşünde önemli bir proje olduğunu belirterek, tesislerin Türk futboluna ve Trabzonspora hayırlı olmasını diledi.
     Konuşmaların ardından binanın açılışı gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber 1461 Trabzona yeni kulüp binası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER