23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -AK Parti Ordu Milletvekili Ünal: -"Çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, başarılı ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri ana hedefimizdir"


ORDU (A.A) - AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Mesajında, çocuklara kaliteli yaşam olanaklarının ve çağın gerektirdiği eğitim imkanlarının sunulmasının en başta gelen öncelikler arasında yer aldığını vurgulayan Ünal, şunları kaydetti:
     "Sevginin, barışın, umudun ve kardeşliğin kaynağı olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, başarılı ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri ortak düşüncemiz ve ana hedefimizdir. Onların sevgi ve hoşgörü ortamı içinde yetiştirilmesi, ihtiyaç ve beklentilerinin karşılanması, her türlü sorunlarının çözüm odaklı bir yaklaşımla ele alınması, yarınlara umutla bakmalarının sağlanması geleceğimize yapılan yatırımla eşdeğer niteliktedir.
     Bunun için onlara kaliteli yaşam olanaklarının ve çağın gerektirdiği eğitim imkanlarının sunulması en başta gelen önceliklerimiz arasındadır. Tüm bunlar çocuklarımızın geleceğe yön veren bireyler olarak toplumda saygın bir yer edinmelerinin de önünü açacaktır. Ulusal egemenliğimizin simgesi TBMMnin açılışını bir bayram olarak armağan eden başta Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ile aziz şehitlerimize şükran ve minnet duygularımı ifade ediyorum. Tüm çocuklarımızın ve hemşehrilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER