24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -AK Parti Denizli milletvekilleri Zeybekci ve Yüksel, Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Mehmet Yüksel, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
     Zeybekci mesajında, öğretmenlerin geleceği yönetecek ve geleceğin yolunu çizecek nesilleri yetiştirmek gibi kutsal bir görevi yerine getirdiklerini belirtti.
     Öğretmenleri insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlar olarak nitelendiren Zeybekci, mesajında şu görüşlere yer verdi:
     İnsanlığı yarınlara taşıyan, çocukların ve gençlerin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, yarınlarımızı planlayan kahramanlardır. Geleceğin Türkiyesi sizlerin elinde şekillenecektir. Ülkemizin nasıl bugünlere gelmesinde geçmişte görev yapan adsız kahraman öğretmenlerimiz varsa yarının Türkiyesinde de siz değerli öğretmenlerimizin emeği olacaktır. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allahtan rahmet diliyorum. En zor şartlarda bile ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.
    
     -AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel-
    
     AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de, Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyetinin dünyada itibarlı ve güçlü hale gelmesinde hiç şüphesiz öğretmenlerin katkısının çok yüksek olduğunu vurguladı.
     Öğretmenlerin millete verdiği güç ve enerji ile toplumun moral değerlerinin her zaman yüksek olmasını sağladığına işaret eden Yüksel, açıklamasında şunları kaydetti:
     Öğretmenlerimiz, içinde taşıdıkları millet, vatan, bayrak sevgisi ve büyük Türkiye hedefi ile gençlerimizi yarınlara en iyi şekilde ulaştırmaktadırlar. Ülkemiz hızla gelişen ve büyüyen bir ülke haline geldiyse bunda öğretmenlerimizin emeği şüphesiz önceliklidir. Öğretmenlerimiz sayesinde dünyayı tanıyan, rekabet gücü yüksek, aklı, vicdanı ve fikri hür nesiller yetişmektedir. Kısacası eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırım demektir. Bu manada önemli adımlar atılmakta, birçok kolaylıklar her anlamda sağlanmaktadır. Bütçede en büyük yatırım eğitime aktarılmış, eğitim alanları yeni yapılan birçok derslikle rahatlatılmış, fiziki şartlar biraz daha iyileştirilmiştir. Bunun yanında gençlerimizi yetiştirecek öğretmenlerimize her türlü imkanı sağlamanın ve özlük haklarını daha da iyileştirmenin de gayreti içinde olduk. Çalışmaların eğitim camiasının sorunlarını tamamen çözmek için yeterli olmadığının ve daha yapılması gereken çok şey olduğunun da bilincini taşıyoruz.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER