AA çalışan eşlerinin kermesi

AA çalışan eşlerinin kermesi -Edirnenin Fahri Tanıtım Elçileri Ankarada hem Edirneyi tanıttı hem de Suriyeye yardım için açılan kermese katkı sağladı


EDİRNE (A.A) - Edirneyi Tanıtma ve Tava Ciğeri Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar ve dernek üyesi Arslanzade Şekerlemeleri sahibi Arif Meriç, Anadolu Ajansı (AA) çalışan eşlerinin Suriyeye yardım için Ankarada açtığı kermeste hem Edirneyi tanıttı hem de yardıma katkıda bulundu.
     AA çalışanlarının eşlerinin Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyasına destek amacıyla Ankarada 1-2 Mart tarihinde düzenlediği kermes, yoğun ilgi gördü.
     Meriç ve Dinar kermese katkılarının yanı sıra Ankaraya giderek kermes salonunda 3 bin kişiye deva-i misk dağıttı ve stantlarda satış yaptı.
     Dinar, AAnın yine güzel ve hayırlı bir işe imza attığını söyledi.
     Böyle bir çalışmanın içinde bulunmanın gurur verici olduğunu ifade eden Dinar, AA yine kendine yakışanı yaptı, bizlerde bu çalışmanın içinde bulunmaktan onur duyduk. Hem kentimizi tanıttık hem de hayırlı bir işe imza atma imkanımız oldu dedi.
     Meriç de AAnın genel çalışma prensibi yanında Edirnenin tanıtımında büyük katkısı olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
     AA bunca yıl bizi tanıttı, kentimizi tanıttı. Bize de görev düştüğü için koşa koşa gittik katkıda bulunduk. Sayın Genel Müdür Kemal Öztürk beyefendi kermesin açılışını Edirne stadından yaptı, bu bizim için onurdur. AA zaten büyük bir kurum ancak son yıllarda koşarak ilerliyor. Dünyanın her yerinden her yerine haber ulaştırıyor. Bu kolay bir iş değil. Biz Edirne Bölge Müdürlüğünün çalışmalarından zaten AAnın nasıl doğru ve objektif habercilik yaptığını biliyorduk, Ankarada bunu bir kez daha bize kanıtladı.
    
     -Diğer katkılar-
    
     İpsala Kaymakamı ve İpsala Çeltik Üreticileri Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Gürbüz koordinesinde İpsalalı çeltik üreticileri 2 ton pirinç desteğinde bulundu.
     Ayrıca, Edirne Valiliği, Kırklareli Valiliği, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Edirne Ticaret Borsası, Kırklareli Ticaret Borsası, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Belediyesi, Edirneyi Tanıtma ve Tava Ciğeri Koruma ve Yardımlaşma Derneği, Balkan İş Dünyası Dayanışma Derneği (BİŞDER), Hanımeli Meyve Sabunu adına Mahmut Kurt, Edirne Balkan Sosyal Kültürel Ekonomik ve İşbirliği Derneği, Anadolu Gençlik Derneği Edirne Şubesi, Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği, Keçeçizade ve Arslanzade Şekerlemeleri, AAdan emekli Edirne Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rahmi Cinokur, Kerim Yurk, İş adamı Kenan Yakar, Mehmet Emin Meriç, Ercan Yıldırım, Metin Erbayraktar, esnaflardan Ayşe Karadaş, Salih Yaşar, ev hanımı Ayşe Demirci ve Tekirdağ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kermese katkı sundu.
    
     -Engelli öğrenciler emeklerini ortaya koydu-
    
     Suriyeliere bir yardım elini de Edirnedeki engelli öğrenciler uzattı.
     Özilke Özel Eğitim Kurumu öğrencileri, yaptıkları hediyelik süs eşyaları ile kermese destek verdi. Engelli öğrenciler, ayrıca Anadolu Ajansının logosunu farklı bir tarzda yaparak kermese gönderdi.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber AA çalışan eşlerinin kermesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER