AA Sivas Bölge Müdürlüğüne atanan Coşkuna

AA Sivas Bölge Müdürlüğüne atanan Coşkuna hayırlı olsun ziyaretleri


SİVAS (A.A) - Sivas Esnaf Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Beşir Köksal, Sivas Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Kadir Kuruçay, Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Baysal ve Bedensel Engelliler Spor Federasyonu İl Temsilcisi Yaşar Rende, Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürlüğüne atanan Cemal Coşkunu ziyaret etti.
     SESOB Başkanı Beşir Köksal, ziyarette, AAnın köklü bir basın kuruluşu olduğunu belirtti. Bugüne kadar kurum çalışanlarıyla iyi diyalog kurduklarını ve odalarının çalışmalarının duyurulmasında AAnın önemli katkılarını gördüklerini ifade eden Köksal, AAya teşekkür etti.
     Birliğin çalışmaları hakkında da bilgi veren Köksal, Coşkuna yeni görevinde başarılar diledi. Coşkun da AAnın yeniden yapılanma çalışmalarını anlatarak, Sivasta görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.
     Sivas Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Kadir Kuruçay, Türkiye Dağcılık Federasyonu Sivas İl Temsilcisi Mehmet Baysal ve Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Sivas İl Temsilcisi Yaşar Rende de Coşkuna yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretçilere teşekkür eden Coşkun, konuklarıyla sohbet etti.
     Ziyarette, SESOB Özel Kalem Müdürü Hikmet Kuru da hazır bulundu.
     (EMN-AHM)
<< Önceki Haber AA Sivas Bölge Müdürlüğüne atanan Coşkuna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER