Adanada terör operasyonu

Adanada terör operasyonu -Terör örgütü propagandası yaptıkları, polise taş ve molotofkokteyliyle saldırı düzenledikleri ileri sürülen 11 zanlı, özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonla gözaltına alındı (Görüntülü


ADANA (A.A) - Adanada, terör örgütü propagandası yaptıkları, polise taş ve molotofkokteyliyle saldırı düzenledikleri iddia edilen 11 zanlı, özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonla gözaltına alındı.
     İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çeşitli mahallelerde belirlenen adreslere özel harekat polisleriyle birlikte operasyon düzenledi.
     Operasyonda taş ve molotofkokteyliyle polise saldırı düzenlediği ileri sürülen 11 zanlı gözaltına alındı. Ekipler yaptıkları aramalarda da 17 adet molotofkokteyli ele geçirdi.
     Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlıların, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
     Açıklamada, Bölücü terör örgütü mensuplarının bu tür eylemlerinin önlenmesi ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar, demokratik hukuk kurallarından taviz verilmeksizin, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da büyük bir hassasiyetle devam edecektir. Vatandaşların ihbarları da titizlikle değerlendirilmektedir ifadelerine yer verildi.
     Bu arada, operasyon polis kamerası tarafından kaydedildi.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada terör operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER