Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -"Paradokya" kitabı yazarı Gülbent, öğrencilerle buluştu


ADIYAMAN (A.A) - "Paradokya" kitabı yazarı Cem Gülbent, Kahta7ta öğrencilerle bulştu.
     Gülbent, Kahta Anadolu Öğretmen Lisesi kültür ve edebiyat kulübü rehber öğretmeni İsmet Yılmaz tarafından yürütülen "Kitabımı okuyorum, yazarıyla buluşuyorum" etkinliği Kahta Belediyesi konferans salonunda öğrencilerle bir araya geldi.
     Öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Gülbent, "Yazılarınızı da mutlaka kaleme alınız ve günlük tutmayı ihmal etmeyiniz. En önemlisi Yaşım küçük ben şimdi iyi yazamam demeyin. Çünkü günümüzde yaşları küçük olan bir çok genç yazarımız var" diye konuştu.
     Gülbent, programda kitabını imzaladı.
    
     -Jandarmadan engellilere destek
    
     Besni İlçe Jandarma Komutanlığı, Anadolu Sakatlar Derneğinin yürüttüğü mavi kapak toplama kampanyasına destek verdi.
     Komutanlıkta görevli er ve erbaşların çalışmaları sonucu toplanan 20 bin mavi kapak, askerler tarafından Dernek başkanı Ömer Arslana teslim edildi.
     Arslan, duyarlılıklarından dolayı tüm Jandarma personeline teşekkür etti. Arslan, önümüzdeki günlerde temin edecekleri tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine teslim edeceklerini belirtti.
    
     -Besnide okul dönüşümleri tamamlandı
    
     Besnide "4+4+4" eğitim sistemi kapsamında 8 yıllık ilköğretim okulları, 4 yıllık ilkokul ve 4 yıllık ortaokul olarak düzenlendi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, öğrencileri temel unsur olarak dikkate alarak okul dönüşümlerini planladıklarını söyledi.
     İlçede her okul için tek tip bir okul üniforması kullanılması görüşünün benimsendiğini ifade eden Turaç, bunun için okul aile birliklerinin, velilerin de görüşünü alarak önceden beri kullandıkları okul üniformalarını kullanmaya devam edeceklerini bildirdi.
    
     -Çelikhan Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimi yapıldı
    
     Çelikhan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimi yapıldı.
     Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan seçimde İl Genel Meclisi üyeleri ile 18 köy muhtarı hazır bulundu.
     Altı köy muhtarının yarıştığı seçimde Çamlıyayla Muhtarı Hasan Çalışkan 14 oy alarak birinci seçildi. Karagöl ve Recep köy muhtarları ise 7şer oy aldı.
     Kaymakam Ömer Dağdeviren, seçilen muhtarlara başarı diledi, bir yıl boyunca birlikte çalışacakları muhtarlarla amaçlarının köylere en iyi hizmeti yapmak olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: İsmail Kaya - Emre Evren - Mustafa Aloğlu / Hakan Furkan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER