Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Osmaniye Valiliği tarafından düzenlenen sünnet şöleni kutlamaları ve Nihat Doğan konseri iptal edildi


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Valiliği tarafından düzenlenen 4. Sünnet Şöleni kutlamaları ve Nihat Doğan konseri, Afyonkarahisardaki askeri cephanelikte meydana gelen patlama nedeniyle iptal edildi.
     Osmaniye Valasi Celalettin Cerrah, Cumhuriyet Meydanındaki sünnet şöleni programında, Afyonkarahisardaki patlamada şehit olan 25 Mehmetçik nedeniyle sünnet şöleni kutlamalarını ve Nihat Doğan konserini iptal ettiklerini söyledi.
     Sünnet şöleninde coşkulu bir program hazırlandığını, ancak Afyonkarahisardaki patlama nedeniyle programın eğlence kısmını iptal ettiklerini belirten Vali Cerrah, şunları söyledi:
     Burada çok büyük bir sünnet şöleni yapacaktık. Nihat Doğan kardeşim bizleri türküleriyle coşturacak, Osmaniyelilere çok güzel bir gece yaşatacaktı. Ancak, Afyonda meydana gelen olayda 25 canımız, ciğerimiz, askerimiz şehit oldu. O şehit ailelerimiz ağlarken bizim burada sevinmemiz, bizim burada coşmamız mümkün değil. Çünkü Türk milleti sevinci, tasayı, üzüntüyü hep birlikte yaşar. Bu nedenle konserimizi iptal ettik.
     Sanatçı Nihat Doğan ise Osmaniyeye saz arkadaşlarıyla birlikte gelerek, unutulmaz bir sünnet şöleni yaşatmayı planladıklarını, ancak Afyonkarahisardaki askeri cephanelikte meydana gelen kaza sonucu şehit olan askerlerden dolayı Vali Celalettin Cerrahın da isteği üzerine konseri iptal ettiklerini söyledi.
     Sünnet olan çocukların ailelerine seslenen Nihat Doğan, Yalvarırım çocuklarınıza vatan sevgisini, bayrak sevgisini, din sevgisini, ezan sevgisini aşılayın. Çünkü bu ülkenin bayrağını seven, devletini seven, milletini seven, ecdadını seven nesillere ihtiyacı var dedi.
     Vali Cerrah ve sanatçı Nihat Doğan, sünnet olan 80 çocuğa çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Tuğba Temir
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER