Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin: Allahın izniyle yeni hedeflere doğru, yeni hayallere doğru, hızla, azimle ve kararlılıkla yürüyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Allahın izniyle yeni hedeflere doğru, yeni hayallere doğru, hızla, azimle ve kararlılıkla yürüyoruz dedi.
     Şahin, Oğuzeli Kaymakamlığının yürüttüğü Zanaat Altın Bileziktir Projesi kapsamında sedef kakmacılığı eğitimi alan kursiyerleri ziyaret etti. Kursiyerlerden çalışmaları hakkında bilgi alan Şahin, tezgaha başına geçerek sedef kakma işlemi yaptı.
     AK Parti Oğuzeli İlçe Teşkilatı tarafından verilen iftar programına da katılan Şahin, yaptığı konuşmada, milletin hakkını korumayı, milletin kaynağını millete vermeyi, milletle beraber millete hizmet etmeyi çok önemsediklerini belirtti.
     Zor duruma düştüklerinde vatandaşın desteğini her zaman gördüklerini kaydeden Şahin, Sizden aldığımız güç, sizden aldığımız enerji ve sizden aldığımız moralle bütün engelleri aşıyoruz. Çukurları dolduruyoruz. Allahın izniyle yeni hedeflere doğru, yeni hayallere doğru, hızla, azimle ve kararlılıkla yürüyoruz dedi.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın liderliğinde, güçlü bir ekiple yeni ufuklara yelken açtıklarını ifade eden Şahin, şunları söyledi:
     2023 vizyonu diyoruz, dünyanın en büyük güçlü ekonomisi olacağız diyoruz. 26dan 16ya çıktık, bu bize yetmez. Şanlı tarihimiz 3 kıtaya hükmetti, adalet, huzur getirdi. Biz onların torunları olarak burada kalamayız. İlk 10a çıkacağız. Temel hak ve özgürlüklerde birinci sınıf olacağız. 780 bin kilometrekare huzur ve mutluluğu yaşayacak. 75 milyon, cinsi, dili ne olursa olsun, inancı, mezhebi ne olursa olsun, eşrefi mahluksa, yaratılmışın en üstünüyse, en iyi hizmeti alacak. Biz bunun için güçlü toplum diyoruz. Bunun için artık gündemi belirlenen bir ülke yok, gündem belirleyen bir ülke var. Zulüm neredeyse, gözyaşı neredeyse, bir dakika deyip, haklının yanında duran bir lider, bir Türkiye var. Siz bizim arkamızda durduğunuz sürece bütün sorunları aşacak, bütün hedeflere ulaşacağız.
     Bakan Şahin, konuşmasının ardından, geçtiğimiz günlerde yapılan Özürlü Memur Seçme Sınavında başarılı olan Meltem Güdemezoğlunu tebrik etti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek - Kemal Karagöz / Sevil Çelik
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER