AK Parti Genel Başkan Danışmanı Gülleden

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Gülleden başarılı haltercilere altın


AMASYA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle, başarılı haltercileri altınla ödüllendirdi.
     Gülle, beraberinde Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı ve AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Hasan Çilez ile Merzifon Belediyespor haltercilerini antrenman salonunda ziyaret etti.
     Ziyaret sırasında sporcularla bir süre sohbet eden Gülle, sporcuların başarısındaki en büyük katkının antrenör Üzeyir Hacıyeva tarafından verildiğini belirtti.
     Sporcuların başarılarıyla Merzifonun adını duyurduğunu ifade eden Gülle, Ne mutlu bize ki, Merzifonumuzda sizin gibi azimli sporculara güvenen, sizlerin başarılı olması için düzenli çalışmalara ortam hazırlayan ve adeta kendini bu spora adayan bir hocamız var. Belediye Başkanımıza haltercilerimize verdiği destek dolayısıyla teşekkür ediyorum. Sizler de önce ülkemizde sonra dünyada başarılarınızla hem kendinizin, hem de Merzifonumuzun adını duyurun. Başta hocamız olmak üzere sizleri ayrı ayrı kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum dedi.
     Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı ise sporcuların müsabakalarda, Amasya ilini temsil ettiklerini belirterek, belediye olarak halter sporcularına maddi ve manevi her tür desteği sağladıklarını belirtti.
     Ziyaret sonunda Gülle ve Aydınlı tarafından sporculara hediye olarak çeyrek altın verildi.
    
     Muhabir: Tuba Ceylan
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Danışmanı Gülleden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER