AK Parti İl Başkanı Öztürk:

AK Parti İl Başkanı Öztürk: -"Muğla, 40 yıldır doğru ellerde yönetilmemesi nedeniyle sadece arıtma tesisi açmaya gelen bir genel başkanı ağırlıyor"


MUĞLA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun Muğla ziyaretiyle ilgili, "Muğla, 40 yıldır doğru ellerde yönetilmemesi nedeniyle sadece arıtma tesisi açmaya gelen bir genel başkanı ağırlıyor" dedi.
     AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı. Toplantıda konuşan Nihat Öztürk, Muğlayı yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalıştıklarını ve teşkilat olarak büyükşehir seçimlerine odaklandıklarını söyledi.
     AK Partinin 2003-2004 yıllarında köylere arıtma tesisi yaptığını anlatan, "Yıl 2013. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğlaya arıtma tesisi açmaya geldi. Türkiyenin 81 ilinde arıtma tesisi olmayan tek il herhalde Muğla. Biz böyle projelere imza atarken, Muğla, 40 yıldır doğru ellerde yönetilmemesi nedeniyle sadece arıtma tesisi açmaya gelen bir genel başkanı ağırlıyor" diye konuştu.
     Çözüm süreciyle ilgili Muğlada Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcıyı ağırladıklarını hatırlatan Öztürk, programlara katılımın çok yüksek olduğunu kaydetti. Her gittikleri salonda vatandaşların kendilerine sahip çıktığını ifade eden Öztürk, şöyle devam etti:
     "İlçe başkanlarımızdan bu toplantılara, süreçle ilgili olumsuz cümleler kuranları çağırmalarını istedik. Bu süreçte ne kadar demokrat, özverili ve istekli olduğumuzu gelip görmelerini istedik. Bir çok yerde de böyle oldu. Oğulları askerde olan analar artık başlarını yastığa rahat koyuyorlar. Bu, süreci anlamak açısından çok önemli. Orduda Başbakanımıza bir şehit babası, Keşke şu süreci 2 ay önce başlatsaydınız da benim oğlum şehit olmasaydı dedi. Süreci anlatmaya bir babanın bu cümlesi yeter. Bizler hep birlikte daha yaşanabilir bir Türkiye var ettik ve bunu da devam ettiriyoruz."
     AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ise çözüm sürecine ilişkin, kimsenin durduk yere çekip gitmeyeceğine işaret ederek, "Devletin duruşunu, Türkiyenin duruşunu demek ki gördüler. Onlar için çekilmek çözüm oldu. Muhalefet partileri için bu süreç çok önemli, çünkü terör biterse rantiyecilerin de işi bitmiş olacak. Biz barış süreciyle yıllardır horlanmış, dışlanmış insanlarımızın gönlünü kazanıyoruz" dedi.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Öztürk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER