AK Parti Merkez İlçe Başkanı Zahit,

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Zahit, Hilvanı ziyaret etti


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve beraberindeki heyet, partisinin Hilvan İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
     Partiden yapılan açıklamaya göre, Zahit ve beraberindekiler, partinin ilçe binasında AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme ve diğer teşkilat üyeleriyle görüştü.
     Mustafa Zahit, teşkilatının ilçe ziyaretleri kapsamında Hilvanda bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Siyaset gönül işidir şimdi AK Parti insan merkezli bir parti, milletin kendi partisidir. Dolayısıyla partililer ve vatandaşlarımızın, esnaflarımızın kaynaşması, halka inme noktasında partimiz her zaman bir numaradır. AK Parti, tek parti dolayısıyla yaklaşık başkanımızın görev süresince burada gerek yönetimi, gerekse başkan köylerde olsun, esnaf, halk arasında olması ve Hilvanlıların sorunlarını taşama noktasında gerçekten üzerlerine düşen görevi, gayretle, çabayla bunu sürdürüyor. Ve bununla birlikte her konuda da zaten destek almakta bizlerde merkez ilçe başkanlığı olarak her zaman hem başkanın, hem yönetim kurulunun, hem de Hilvanlı hemşehrilerimizin yanındayız.
     İlçe Başkanı Hanif Düzme de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, partisinin ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber AK Parti Merkez İlçe Başkanı Zahit, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER