Atatürkün ebediyete intikalinin yıl dönümü

Atatürkün ebediyete intikalinin yıl dönümü -Iğdır Valisi Pek: Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkü andığımız bugünde bizlere düşen görev, uğrunda büyük bedeller ödenerek bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyetini korumak v


IĞDIR (A.A) - Iğdır Valisi Ahmet Pek, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün 74üncü ölüm yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
     Vali Pek, mesajında, Cumhuriyetin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ölümünün 74üncü yıl dönümünde saygıyla andıklarını belirtti. 10 Kasım tarihinin Türk milleti için büyük kurtarıcısını anma günü olduğu kadar, sahip olduklarının değerini bilme günü olduğunu ifade eden Pek, şunları kaydetti:
     Atatürk, yapmış olduğu hizmetlerle Türk ve dünya tarihinde iz bırakan büyük bir lider. O, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm engelleri aşarak, hayatına sığdırdığı büyük başarılarla sadece Türk ulusunun değil, bağımsızlık savaşı veren bütün uluslara kurtuluş ışığı yakmıştır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkü andığımız bugünde, bizlere düşen görev, uğrunda büyük bedeller ödenerek bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyetini korumak ve ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaktır. Onun ilke ve devrimleri her zaman Türk halkına güç vermeye ve yol göstermeye devam edecektir.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Atatürkün ebediyete intikalinin yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER