ATMli duraklar için ilk adım

ATMli duraklar için ilk adım


KAYSERİ (A.A) - Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafa Kemal Paşa Bulvarında bulunan taksi duraklarına kurulacak 8 adet ATMnin 10 yıllığına kiraya verilmesi için ihale düzenlendi.
     Taksi duraklarının daha modern bir görünüme kavuşması amacıyla düzenlenen ihaleye, tek istekli olarak Türkiye Halk Bankası katıldı. 576 bin 756 liralık teklifi ihaleyi kazanan Türkiye Halk Bankası, Mustafa Kemal Paşa Bulvarında 8 adet taksi durağını, hazırlanan tip projeye göre yeniden yaptıracak ve ATM koyacak. Ancak taksi durakları Büyükşehir Belediyesinin denetiminde olmaya devam edecek.
     Öte yandan Sivas Caddesi güzergahında yapılması planan 11 adet ATMli taksi durağı için teklif veren olmadığından ihale 15 gün süreyle pazarlığa bırakıldı. 23 Ocak 2013 Çarşamba günü saat 14.00te tekrar yapılacak ihalede teklifler, 11 ATMnin tamamı için alınacak. Parça teklifler değerlendirmeye alınmayacak. Sivas Caddesi güzergahında bulunan 11 adet ATMnin muhammen bedeli 783 bin 300 TL olacak.
     Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından 2. ve 3. aşama raylı sistem güzergahında yapılacak 434 adet reklam mecrasının işletmecilik hakkının 10 yıllığına kiraya verileceği ihaleye bu hafta da katılımcı olmadığı için ihale bir hafta süre ile pazarlığa kaldı.
     Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda 23 Ocak Çarşamba günü saat 14.00de tekrar yapılacak ihalenin muhammen bedeli KDV dahil 9 milyon 5 bin 37 lira olarak belirlendi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber ATMli duraklar için ilk adım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER