Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İzmirde

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İzmirde -Şehit Mehmet Çiftçinin Karabağlardaki evini ziyaret eden Bozdağ, şehit annesinin elini öperek Anneler Gününü kutladı -Bozdağ, daha sonra şehit Yusuf Vuralın anne ve babasını ziyare


İZMİR (A.A) - Şehit Uzman Çavuş Mehmet Çiftçinin evini ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, şehidin annesi Döndü Çiftçinin Anneler Gününü kutladı.
     Şehit Uzman Çavuş Mehmet Çiftçinin Karabağlardaki evini ziyaret eden Bozdağ, mobilyacılıkla uğraşan Satılmış Çiftçi tarafından karşılandı.
     Şehidin annesi Döndü Çiftçinin elini öpen Bozdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
     "Şehidimizi bir kez daha yad ediyoruz. Anneler gününde şehit annesiyle birlikte olmak istedik. Hataydaki saldırıda pek çok vatandaşımız şehit oldu, acılı bir gündeyiz. Hayatını kaybedenlere rahmet, milletimize başsağlığı diliyoruz. Annelik bizim için çok önemli, cennet annelerin ayağının altındadır. Annelerin elini öpüyoruz" dedi.
     Ziyarette İzmir Müftüsü Ramazan Muslu, şehitler ve dünkü saldırıda hayatını kaybedenler için dua ederken, İzmir ili Kuran-ı Kerim güzel okuma birincisi 14 yaşındaki Taner Önder de Kuran-ı Kerim okudu.
     Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi, Hakkari-Çukurca karayolundan 15 Eylülde meydana gelen patlamada saldırıda şehit olmuş, cenazesi Zap Deresinde 5 gün sonra bulunmuştu. Şehit askeri arama sürecinde, Yozgatlı olan Çiftçi ailesine, kendisi de Yozgatlı olan Bekir Bozdağ destek vermişti.
     Bakan Bozdağ, daha sonra 18 Eylül 2012de şehit düşen Yusuf Vuralın Eskiizmir semtindeki ailesini ziyaret etti. Şehidin annesi Şenay ve babası İsmet Vural tarafından karşılanan Bakan Bozdağın ziyareti basına kapalı gerçekleşti.
     Bozdağın ziyaretlerine, İzmir Valisi Cahit Kıraç, bazı AK Parti milletvekilleri ve partililer eşlik etti.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz - Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İzmirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER