Başbakan Yardımcısı Bozdağ Yozgatta:

Başbakan Yardımcısı Bozdağ Yozgatta: -Bizim işimiz Türkiyeyi bölgesinde lider ülke haline getirmek, dünyanın her türlü siyasetinde küresel bir aktör haline getirmektir -Sayın Kılıçdaroğlu neredeyse her gün bir iftira k


YOZGAT (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Bizim işimiz Türkiyeyi bölgesinde lider ülke haline getirmek, dünyanın her türlü siyasetinde küresel bir aktör haline getirmektir dedi.
     Sorgun Belediyesinin toplu açılış törenine katılan Bozdağ, yaptığı konuşmada, Sorgunun 2002 yılından bu yana çok değiştiğini belirterek, AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Şimşekin ilçeye birçok yenilik ve hizmet getirdiğini söyledi.
     Yıllar önce kurulan belediyelerinin su ve kanalizasyon sorunlarını AK Partili belediye başkanlarının çözdüğünü ifade eden Bozdağ şöyle konuştu:
     Sorgunun kanalizasyon sorunu kalmayacak şekilde adımlar atıldı. Yatırımlar yapıldı. Sorgun bu noktada çok az bir bölümü hariç, bu sıkıntılardan kurtarıldı, onlar da kısa sürede kurtarılacak. İçme suyuyla ilgi yazın sorunlar vardı. Belediye başkanımızın çabaları yankı buldu. Sorgun içme suyu meselesini kökten çözecek. 2050 yılına kadar Sorgunu hiçbir zaman içme suyu diye bir dertle baş başa bırakmayacak. Yenice Barajı Sorgunumuza geliyor, bununla ilgili birinci kademe ihalesi yapıldı, şu anda çalışmaları bitiyor. Bittikten sonra diğer ihaleleri yapılacak.
     Attıkları adımları insanların hayatını kolaylaştırmak, refahını, sıhhatini daha iyi noktaya götürmek için yaptıklarını dile getiren Bozdağ, şunları kaydetti:
     İmkanlarını çoğaltmak için yapıyoruz. Sorgun da bundan en büyük katkıyı, en büyük payı aldı. Hem parkalarıyla hem plentiyle hem de belediyemizin hizmete sokacağı 18 aracıyla Sorgunda belediyecilik hizmetleri gelişecek, daha iyi noktalara taşınacaktır. Sorgun termal turizm açısından da önemli bir merkez. Sıkıntıları vardı, aşıldı. Şimdi termal suyla evleri ısınan tek yer Sorgun. Şimdi Yozgatta apartları bulunan tek yer Sorgun. Turizm açısından avantaj sağlayan tek yer Sorgundur. Devam eden yatırımlar tamamlandığında da Sorgun bir çekim merkezi haline gelecektir. Bu yapılanlar Sorgunluların eseridir. Çünkü AK Parti hükümetleri, AK Parti belediyeleri milletten destek alarak bunları yapıyorlar.
    
     -Bizim işimiz Türkiyeyi bölgesinde lider ülke haline getirmektir-
    
     Türkiyede güçlü iktidarı, Türkiyede siyasal iktidarı siz koydunuz. Koalisyonları siz gönderdiniz, bu kadroları siz iktidara getirdiniz diyen Bozdağ, şöyle devam etti:
     Memleketin imkanlarını milletin emrine bu kadrolar sizin sayenizde tahsis edildi. O yüzden o hizmetleri sizin hizmetkarınız olarak biz yapıyoruz. Ama o hizmetlerin esas imza sahibi bu millettir, Sorgunlulardır. Allah sizden binlerce defa razı olsun diyorum. Duanız, desteğiniz bu kadronun arkasında olduğu müddetçe Sorgunda, Yozgatta, Türkiye de büyümeye, gelişmeye devam edecektir. Bizim işimiz hizmet. Bizim işimiz Türkiyeyi bölgesinde lider ülke haline getirmek, dünyanın her türlü siyasetinde küresel bir aktör haline getirmektir. Onun için gayret ediyoruz, onun için çaba sarf ediyoruz.
    
     -Kılıçdaroğlu her gün bir iftira kampanyası düzenliyor-
    
     Yerel seçimlerin yaklaştığını ve partilerin seçim kampanyalarına başladığını anlatan Bozdağ, şunları söyledi:
     Sayın Kemal Kılıçdaroğlu neredeyse her gün bir iftira kampanyası başlatıyor, her gün başka bir iftirayı hakikat gibi ortaya atıyor. Dün de biliyorsunuz, Sayın Başbakanımızı ihanetle suçlayan bir iftira attı. Bizim iftiralarla yarışacak vaktimiz yok. Bizim medeniyet anlayışımız, bizim hukuk anlayışımız, bizim insanlık anlayışımız, iftira atmaya izin vermez. Çünkü hizmet için koşanların, proje üretenlerin iftira atmak için vakti olmaz. Bizim ne böyle bir vaktimiz var ne buna izin verecek bir ahlakımız ne medeniyet anlayışımız ne de insanlık anlayışımız var. Ama maalesef öyle. Eline bir belge tutuşturuyorlar, konuşuyor. Şimdi bugün çıkmış, belgenin aslı yok. Zaten aslı yoktu, uydurmaydı, şimdi başka şeyler söylüyorlar Wikileastan diyorlardı, şimdi başka yerden servis edildiği anlaşılıyor.
    
     -AK Parti kongresi-
    
     Milletimiz AK Partiyi gönlünde, vicdanında büyüttüğü müddetçe başkalarının çamur atması bize zarar vermeyecek diyen Bozdağ, konuşmasını söyle tamamladı:
     Biz yolumuza devam edeceğiz. İnşallah pazar günü AK Partinin olağan kongresi yapılacak. 4. Olağan Kongresi yapılacak. Başbakanımızın, genel başkan sıfatıyla katıldığı ve genel başkan adayı olduğu son kongre olacak. Türkiyenin yarınlarına dair AK Parti neler düşünüyor, 2023te nerede olacak, bizim kendi siyasetimiz açısından, milletimizin talepleri açısından, ülkemizi götürmek istediğimiz yer ile Türkiyeyi görmek istediğimiz yere dair projelerimizi konuşacağız. Bir yıl sonrasını göremeyenleri değil, 11 yıl sonrasını, 50 yıl sonrasının hesabını yapan, planını yapan bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah duanızı, desteğinizi bizim arkamızdan eksik etmesin. Bugüne kadar hayrınızı, desteğinizi, duanızı aldık, bedduanızı alacak hizmetlerle meşgul ettirmesin Allah.
     Bozdağın konuşmasının ardından Sorgun Belediyesi tarafından yaptırılan asfalt plenti, 7 adet sportif ve dinlenme amaçlı parkın açılışı ile 18 yeni araç da hizmete girdi.
     Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkını gezen ve buradaki vatandaşlarla sohbet Bozdağ, Belediye Kapalı Spor Tesislerinde futbol oynayan çocuklarla penaltı atışları kullandı.
     Toplu törene, Bozdağın yanı sıra Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, AK Parti Yozgat milletvekilleri Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, daire müdürleri, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı
    
     Muhabir: Özcan Güney - Şahin Özmen
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Bozdağ Yozgatta: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER