Basketbol

Basketbol -Erdemirspor Genel Menajeri Erdinç: -Pınar Karşıyaka maçını kendi sahamızda ve kendi seyircimiz önünde oynayacak olmamız bizim için avantaj


ZONGULDAK (A.A) - Erdemirspor Genel Menajeri Ömer Erdinç, Pınar Karşıyaka maçını kendi sahamızda ve kendi seyircimiz önünde oynayacak olmamız bizim için avantaj dedi.
     Erdinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçında Gerrod Handersonun belindeki sakatlığının nüksetmesinin takım oyununu olumsuz yönde etkilediğini söyledi.
     Handersona hafta başından bu yana uygulanan tedavinin ardından oyuncunun iyileştiğini ve takıma katkı vermeye başladığını belirten Erdinç, şöyle konuştu:
     Hafta sonu sahamızda ligin flaş ekiplerinden Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya geleceğiz. Çalışmalarımız Antrenör Özhan Çıvgın nezaretinde devam ediyor. Sakat veya cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Pınar Karşıyaka maçını kendi sahamızda ve kendi seyircimiz önünde oynayacak olmamız bizim için avantaj. Bu nedenle maça kazanmak umuduyla çıkacağız. Her zaman olduğu gibi seyirci desteğimize bu maçta daha fazla ihtiyacımız var. Basketbol sevenlerin bu önemli karşılaşmada bizleri yalnız bırakmayacaklarını umut ediyorum. Zevkli, güzel, centilmence bir maç olması temenni ediyorum. İnşallah gülen taraf biz olacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER