Bursada elektrik kesintisi

Bursada elektrik kesintisi


BURSA (A.A) - Bursada, hat bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 16-18 Nisanda bazı bölgelere elektrik verilemeyecek.
     Uludağ Elektrik Dağıtım AŞden yapılan açıklamaya göre, 16 Nisan Salı günü 08.00-17.00 saatlerinde Yıldırım ilçesi Hacı Seyfettin Mahallesi Demirci, Kalaycı, Mücellettin, Bahçe, Aralık, Pınar, Bayır sokakları ve bu sokaklara bağlı çevre sokaklarda, 09.00-17.00 saatlerinde İznik ilçesi Drazali, Çamdibi, Hoca, Çiçekli, Kaynarca, Karatkin, Şerefiye, Nüzhetiye, Çamoluk, Yenişerefiye, Alakaya, İhsaniye, Sansarak köyleri ile aboneler Yüksan AŞ, Yetiş Koşar, Aydar Batıbey, Alptekin Serdengeçti, Timur Dönmez, Mustafa Salım, Özcan Özçelik, Süleyman Baş için temin edilen trafolarda elektrik kesintisi uygulanacak.
     Diğer günlerde elektrik verilemeyecek bölgeler ise şöyle:
     "17 Nisan: Orhangazi ilçesinde, 10.30-14.30 saatlerinde, Arapzade Mahallesi; Yalova, Osmanbey, Orhanbey caddelerinin bir kısmı, Cumhuriyet Meydanı civarı, Eski Hükümet Caddesi, Yağane, Fırın sokakları, İbrahim Önal Caddesi, Sümer Sokağı ve Kaynarca Caddesinin bir kısmı.
     İznik ilçesinde, 09.00-17.00 saatlerinde Bayındır köyü, Gür-el İnşaat (taş kırma tesisleri), Orhan Ateş (tavuk çiftliği), Salih Cengiz Hakan (çiftlik evi), Boyalıca İçme Suyu, Nurettin Tosun (yağhane).
     Yıldırım ilçesinde, 08.00-17.00 saatlerinde, Hacı Seyfettin Mahallesi; Ömür, Kalaycı, Sağlam, Karaçeşme, Çeşmeciler, Sümbül sokakları ve bu sokaklara bağlı çevre sokaklar.
     18 Nisan: Orhangazi ilçesinde, 08.30-16.00 saatlerinde, Camikebir Mahallesi; Tozkoparan, Mustafa Kemal Paşa, Ali Tekin caddelerinin bir kısmı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası civarı, Kapalı Pazar yeri civarı.
     Yıldırım ilçesinde, 08.00-17.00 saatlerinde, Davutdede Mahallesi; Fatih Sultan Mehmet, Barutluk caddeleri, Gazi, İkizler, Okul, Sakarya, Badem, Tunalı sokakları ve bu sokaklara bağlı çevre sokaklar."
    
     Muhabir: Zeynep Duyar
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bursada elektrik kesintisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER